Kolosej

Tudi letos Kinomanija

30. 6. 2003
Se spomnite lanske uspešnice Kinomanija? Ne, ne gre za film - pač pa za veliko nagradno igro! Letos je dobila nadaljevanje!
Kaj točno je Kinomanija? To je super nagradna igra za prave kino manijake in seveda tudi za tiste, ki to nameravate postati. V juliju in avgustu štirikrat obiščite Kolosej v Ljubljani ali Kopru, kino Komuna, Vič ali Kompas, zberite štiri žige in sodelujte v žrebu za fantastične nagrade! Tako kot lani bomo tudi letos poklonili bogate nagrade: glavna nagrada: letna vstopnica (100 vstopnic),
2. nagrada: komplet 50ih vstopnic in
3. - 6. nagrada: paket 20ih vstopnic. Ne samo nagrade - tudi vaše naloge ostajajo popolnoma iste: sodelujete lahko vsi - vsakič, ko greste v Kolosej v Ljubljani ali Kopru, kino Komuna, Vič ali Kompas in si ogledate različen film, vam blagajničarka, ki ji predložite letak (ki jih je moč dobiti v Koloseju, lahko pa ga izrežete tudi iz najnovejšega Kino vodiča), da žig. Letak s prvim žigom dobite tudi ob prvem nakupu kino vstopnice. Kupci vstopnic prek sistema spletne prodaje in M-vstopnice se z veljavno vstopnico oglasite pri blagajni, kjer vam bo blagajničarka dala ustrezni žig. Ko zberete štiri žige, nagradni kupon s svojimi podatki vrzite v označeno skrinjico ali pošljite na naš naslov (Kolosej, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana). Z malo sreče boste lahko celo leto hodili v kino ZASTONJ! Nagradno žrebanje bo 8. septembra 2003 v Koloseju. Nagradni kupon je treba oddati do 31. avgusta 2003.

Pravila nagradne igre POLETNA KINOMANIJA za obiskovalce kinocentra Kolosej v Ljubljani in v Kopru ter mestnih kinodvoran (Komuna, Vič in Kompas)

Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrade?
Organizator nagradne igre je podjetje Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje. O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni po pošti.

Kdaj in kje poteka nagradna igra:
Nagradna igra poteka v Koloseju v njegovem delovnem času od 01.07.2003 do vključno 31.08.2003. Žrebanje je javno in poteka v Koloseju dne 08.09.2003.

Nagradni sklad:

  • letna kinovstopnica (100 vstopnic) za Kolosej - glavna nagrada
  • komplet 50 vstopnic za Kolosej
  • 4 x 20 vstopnic za Kolosej

Kdo plača davke?
Davek na podlagi Zakona o dohodnini plača prejemnik nagrade.

Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki v času trajanja nagradne igre na letaku zberejo štiri žige, ki jih dobijo ob ogledu različnih filmov v Koloseju v Ljubljani ali v Kopru ali v mestnih kinodvoranah. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Kolosej kinematografi in Ljubljanski kinematografi ter njihovi ožji družinski člani. Vsak udeleženec v nagradni igri soglaša, da podjetje Kolosej kinematografi, d.o.o. njegove osebne podatke uporabi v marketinške namene.

Kdo je upravičen do nagrade?
Do nagrade so upravičeni sodelujoči, ki so pravilno izpolnjen letak (štirje žigi) odvrgli v škatlo, ki je za ta namen postavljena v kinocentru Kolosej ali pa so takšen letak po pošti poslali na naslov: Kolosej, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, do vključno 31.8.2003.

Kako poteka nagradna igra?
Vsak obiskovalec, ki bo v obdobju od 1. julija do vključno 31. avgusta kupil vstopnico za ogled filma, bo na nagradni letak za Poletno Kinomanijo dobil žig (prostor za žige je označen z FILM 1 ali 2 ali 3 ali 4). Pogoj za pridobitev žiga je ogled različnih filmov (ogled štirih različnih filmov obiskovalcu prinese štiri žige).

Pogoj za sodelovanje v žrebanju je obisk kinocentra Kolosej in pravilno izpolnjen oddan letak (na letaku morajo biti vsi štirje žigi).

Letaki za sodelovanje so na voljo v kinocentru Kolosej in na 5 lokacijah po Ljubljani. Objavljeni so tudi v knjižici KINO VODIČ, ki jo prav tako lahko najdete v kinocentru Kolosej in mestnih dvoranah.

Kdaj nagrade niso podeljene?
Nagrade bodo v vsakem primeru podeljene.

Ni izplačila v gotovini
Zamenjava nagrad za gotovino ni dovoljena.

Pravila nagradne igre
Pravila nagradne igre so na ogled na upravi kinocentra Kolosej v Ljubljani in v Kopru. S sodelovanjem v tej igri se udeleženci zavežejo, da se bodo držali teh pravil.

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?
Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.kolosej.si in obveščeni po pošti, v roku 14. dni po končanem žrebanju. Nagrajenci bodo navedeni z imenom in priimkom in krajem bivanja.

Kdo in kje hrani spiske nagrajencev?
Spisek nagrajencev bodo hranili Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana.

Kako bo potekalo žrebanje?
Žrebanje bo potekalo 8.9.2003 v prostorih organizatorja nagradne igre v kinocentru Kolosej. Vsi nagradni kuponi se bodo nahajali v posebni škatli. Med njimi se bo izžrebalo nagrajence.

Žrebanje bo opravila komisija treh članov, ki jih bo določil organizator nagradne igre.

Žrebanje bo evidentirano s fotografiranjem.

Kje so dostopna pravila nagradne igre?
Pravila nagradne igre so dostopna na vpogled v integralni pisni obliki na sedežu organizatorja nagradne igre Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje in na spletni strani www.kolosej.si.

Ljubljana, 27.06. 2003
Kolosej kinematografi d.o.o.