Kolosej

Napovejte svoje oskarje

5. 3. 2003
Za vse filmoljube smo v Koloseju pripravili veliko nagradno igro povezano z letošnjo podelitvijo oskarjev, ki se bo zgodila v nedeljo 23. marca 2003, v Los Angelesu.
Tudi letos vas vabimo, da nam oddate svoj glas za oskarje in si s tem, če vaš že ne bodo upoštevali pri podelitvi kipcev, potešite vsaj željo po najbolj razburljivem filmskem ugibanju leta in si s tem morebiti zagotovite tudi kakšno izmed privlačnih nagrad. Ker jasnih zmagovalcev med letošnjimi nominiranci ni, vas čakajo še posebej težke odločitve: bo Daniel Day-Lewis premagal trikratnega zmagovalca Jacka Nicholsona, bo Martin Scorsese končno prejel najžlahtnejšo filmsko nagrado, s čimer bi imela njegova mojstrovina Tolpe New Yorka tudi odlične možnosti, da postane najboljši film leta, ali pa bo ta laskavi naslov odplesal v ritmu zloglasne glasbene drame Chicago... Presodite in nam zaupajte odgovore, ki jih bomo prejemali do vključno 22. marca 2003, med tistimi, ki bodo pravilno napovedali največ oskarjev, pa bomo izžrebali nagrajence, ki se bodo potegovali za pet filmskih nagrad: 1. nagrada: kino Joker z 10 vstopnicami za ogled filmov po izbiri,
2. nagrada: kino Joker s 5 vstopnicami za ogled filmov po izbiri,
3.-5. nagrada: 3 x 2 vstopnici za ogled filma po lastni izbiri. In kako poteka glasovanje? Preprosto! Od tukaj si shranite letak, ga natisnite, izpolnite in še pravočasno pustite v enem od nabiralnikov v Komuni, Viču ali v Koloseju v Ljubljani ali Kopru. Za branje letaka boste potrebovali brezplačni program Adobe Acrobat Reader. Nagradna igra traja do vključno 22. marca 2003. Letakov, ki bodo oddani po tem datumu, ne bomo upoštevali. Žrebanje nagrajencev bo 24. marca 2003 v Koloseju. Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po pošti, imena pa bomo objavili tudi na naši spletni strani. Nagrade niso izplačljive v gotovini. Izid žrebanja je dokončen. Za sodelovanje v nagradni igri nakup ni potreben.