Kolosej

Zgodilo se je na Manhattnu

12. 3. 2003
Pepelka z Manhattna, kakor bi lahko podnaslovili romantično komedijo Zgodilo se je na Manhattnu, kak teden po londonski evropski premieri prihaja tudi na naša platna. Podeljujemo pa tudi nekaj lepih nagrad.
Film, ki se je rodil po številnih zapletih, je pravcata sodobna pravljica, ki bo zagotovo navdušila ljubitelje in predvsem ljubiteljice romantičnih komedij. Na režijskem stolčku je sedel Wayne Wang, nemara najbolj znan po svojih filmih Dim in Moder v obraz. V glavni vlogi nastopa nesporna kraljica naslovnic, Jennifer Lopez, čeprav je bila vloga Marise sprva namenjena Sandri Bullock, kasneje pa je bila v igri tudi Hillary Swank. Zgodilo se je na Manhattnu je zgodba, ki nas bo prepričala, da se naše želje uresničijo, če si jih le drznemo sanjati... Jennifer Lopez, za katero skoraj težko rečemo, da se ji niso uresničile sanje po slavi in priljubljenosti, je pred tedni v Londonu predstavila Zgodilo se je na Manhattnu, v središču pozornosti pa bo ostala tudi v našem nagradnem vprašanju. Zanima nas, če poznate naslova DVEH filmov, v katerih jo bomo v prihodnjih mesecih lahko gledali skupaj z njenim srčnim izvoljencem Benom Affleckom. Odgovore pošljite do vključno 6. aprila. Med sodelujočimi bomo prek žreba razdelili spalni komplet (spalna srajca in toaletne potrebščine) in dve metlici za brisanje prahu.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.

Ko smo na naših platnih nazadnje gledali šarmantnega Ralpha Fiennesa, je bilo to za njegove oboževalke nekoliko neprijetno doživetje, saj je Ralph v filmu Rdeči zmaj pokazal tudi svoj zli igralski obraz. Tokrat se vrača tak, kakršnega imamo rade - ves spoliran in sladek, da bi ga nemudoma posvojile. Poleg njega bo v filmu Zgodilo se je na Manhattnu svoje čare razkazovala Jennifer Lopez, ena od nesporno največjih zvezdnic zadnjih let. Jennifer Lopez je Marisa Ventura, mati samohranika, ki je sebi in svojemu desetletnemu sinu Tyu (Tyler Garcia Posey) uredila lepo življenje, čeprav sta pogosto brez denarja, saj delo sobarice v uglednem hotelu pač ne prinaša velikih zaslužkov. Po čudnem naključju Marisa nekoč pomeri dragoceno obleko ene od hotelskih gostij, pri čemer jo zaloti Christopher Marshal (Ralph Fiennes), bodoči ameriški senator in eden od najbolj zaželenih manhattanskih samcev. V gala obleki so zlahka zamenja za hotelsko gostjo in nenavadna romanca se lahko prične. Marisa je sprva seveda zadržana, saj se zaveda, da bi razkritje prevare utegnilo pomeniti konec Christopherjeve naklonjenosti, ta pa je v Mariso čedalje bolj zaljubljen - zanjo je pripravljen tvegati tudi svojo politično kariero...