Kolosej

Vroča bejba - vroče nagrade

10. 2. 2003
Zamislite si, da nekega jutra pogledate v ogledalo in pred seboj ugledate skodranega tridesetletnika, kakršen je temnolasi igralec Rob Schneider. Panika? Tako je. Razplet zgodbe prinaša film Vroča bejba, poleg tega pa tudi nekaj vročih nagrad.
Rob Schneider, ki nas je pred kratkim zabaval v komedijah Zverina in Deuce Bigalow: Moški žigolo, se nam bo od 27. februarja dalje predstavil v svoji doslej najbolj ženstveni vlogi - igral bo namreč... dekle. Rob Schneider je za film skupaj z režiserjem Tomom Bradyem napisal tudi scenarij. Po snemanju je priznal, da se je vloge kar malce ustrašil: "Ideja, da bi igral 18-letnico, je bila več kot strašljiva, saj moraš biti v vlogi hkrati prepričljiv, smešen in hkrati spoštljiv do žensk."

Blondinki Jessici Spencer (Rachel McAdams), najbolj popularni dijakinji v gimnaziji, ki ima o sebi vendarle pretirano dobro mnenje, se zgodi nekaj nenavadnega. Privlačna najstnica je zlobna in prepričana, da ima popolno življenje, saj je kot najbolj vroča mačka gimnazije še vodja navijačic in hodi s sanjskim obrambnim igralcem... Oh ja.

Njena ošabna življenjska prepričanja pa se postavijo na glavo, ko se nekega dne zbudi v popolnoma drugačnem telesu. Mrha kmalu ugotovi, da je dober videz le privilegij manjšine. Z željo, da bi se čimprej vrnila v svojo manekensko postavo, mora Jessica poiskati še način, kako zmagati na tekmovanju navijačic, kako se udeležiti maturantskega plesa in kako rešiti zvezo s fantom... Kot moški, seveda! Ji bo ob tem uspelo spoznati tudi, kako plitka in kruta je bila doslej?

Tokrat v nagradni igri poklanjamo štiri vroče artikle (dvakrat komplet vročih tangic in kratkih hlačk v lepi torbici in dva lepotilna kompleta). Vaša naloga je, da nam do vključno 9. marca odgovorite na vprašanje, še ne 20-letna pevka, ki je pred časom posnela celo pesem z legendarnim Santano, se pojavi v filmu? Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega domačega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.