Kolosej

Praznične posebnosti na sporedu

23. 12. 2003
Ne spreglejte: več predstav, predpremiere in retrospektive Gospodarja prstanov, začetek kino tedna že v sredo in Kraljeva vrnitev že v predprodaji!
Zaradi praznikov se tokrat kino teden začenja že v sredo, 24. decembra, in bo trajal do torka, 30. decembra. Tudi čisto zadnji kino teden v letu 2003 bo še imel začetek v tem letu, začel se bo namreč v sredo, 30. decembra, in ne v četrtek, 1. januarja. Prav tako zaradi praznikov in počitnic je na sproredu več predstav kot običajno. Razen srede, 24. decembra, ko odpadejo sicer redne večerne predstave po 20. uri (zadnja predstava, in sicer Looney Tunes: Ponovno v akciji bo na sporedu točno ob 20. uri), si boste v četrtek, 25., petek, 26., in soboto, 27., filme lahko ogledovali po sobotnem režimu (dodatne dopoldanske in dodatne nočne predstave), v nedeljo, 28., ponedeljek, 29., in torek, 30. decembra pa po nedeljskem režimu (dodatne dopoldanske predstave). Opozorili bi vas radi tudi na dve predpremierni prikazovanji. Gre za filma, ki na redni spored prihajata prihodnji teden, lahko pa ste si ju ogledali tudi že na letošnjem LIFFeu. Gre za:
- komedijo Britof z razgledom, ki jo v Koloseju lahko vidite od četrtka, 25., do torka, 30. decembra, (razen ponedeljka) ob 22. uri in
- dramo Legenda o jezdecu kitov, ki pa bo na sporedu od četrtka, 25., do ponedeljka, 29. decembra, ob 22.10, v torek, 30. decembra, ko bo medijska premiera, pa ob 21.10. Predvsem pa bo začetek prihodnjega tedna nekaj za ljubitelje Gospodarja prstanov. V ponedeljek, 29. decembra, si boste ob 11. uri lahko ogledali retrospektivo filma Gospodar prstanov: Bratovščina prstana, dan kasneje ob istem času pa še Gospodar prstanov: Stolpa. Če ste pohiteli in si zagotovili vstopnice v predprodaji, pa si boste na silvestrski večer predpremierno ogledali tudi Kraljevo vrnitev. Predstava v Ljubljani je žal že razprodana, kako pa je z zasedenostjo predstave v Kopru, pa lahko preverite tukaj. Opozarjamo tudi, da lahko praznični obisk Koloseja ali katerekoli od naših kinodvoran izkoristite tudi za nakup vstopnic za prve redne predstave filma Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev, ki so že v predprodaji. Na voljo so seveda tudi prek spletne prodaje. Želimo vam vesele in filmsko obarvane praznike!