Kolosej

Teden otroka tudi v Koloseju

8. 10. 2003
Ta konec tedna bomo tudi v Koloseju počastili dogodke ob tednu otroka - ob njegovem zaključku smo pripravili brezplačne predstave in otroške delavnice.
Vsak prvi ponedeljek v oktobru v Sloveniji pomeni začetek tedna otroka, v katerem različne organizacije opozarjajo na pomen skrbi za otroke in dosledno uveljavljanje njihovih pravic. Letos prireditev poteka pod geslom Smo mladi - v spoštovanju med sabo imamo se radi. Aktivnostim ob tem dogodku se pridružujemo tudi v Koloseju. V soboto in nedeljo smo pripravili dve brezplačni predstavi: v soboto ob 11. uri si boste tako lahko ogledali risanko Ledena doba, v nedeljo pa risanko Medvedek Pu in Pujskova velika pustolovščina. Vstopnice lahko brezplačno dobite na vseh predprodajnih mestih, a pohitite, saj je število vstopnic omejeno s številom sedežev v dvorani, brez vstopnice pa vstop v dvorano ne bo mogoč! Prav tako v soboto in nedeljo pa se boste lahko udeležili tudi dveh brezplačnih otroških delavnic, ki se bosta med 12.30 in 17. uro odvijali v igralnici v Sladkem baru in ki ju pripravljamo v sodelovanju s Hišo otrok in umetnosti:
- v soboto, 11. oktobra, bo tekla delavnica z naslovom Ujemimo veter - izdelava vetrnih vreč in vetrnic iz celofana,
- v nedeljo, 12. oktobra, pa delavnica z naslovom Jesen v sliki - izdelava mozaikov in lutk iz naravnih jesenskih materialov. Vabljeni!