Kolosej

Gin in čokolada v novem Viču

16. 10. 2003
Sinoči smo v kinu Vič začeli pisati novo poglavje - odprli smo namreč prenovljeni lokal in tako pripravili vse potrebno tudi za 14. LIFFe. Najprej na sporedu pa: Gin in čokolada.
Vič skratka dobiva novo podobo. Kmalu bomo tam (kakor tudi v kinu Komuna) gostili Ljubljanski mednarodni filmski festival, veselimo pa se tudi drugih obiskovalcev, ki jih v kinu Vič pritegne nekoliko drugačen film. Eden od takih cukrčkov je tudi Gin in čokolada, film, s katerim se na naša platna vrača pogrešana Andie MacDowell s svojimi prijateljicami, ki se morajo spopasti z izzivom Andiejinega lika Kate: mlajšim ljubimcem. Da gre za perečo žensko tematiko, se je poznalo tudi na sinočnji premieri, ki sta jo pripravila distribucija Creativa s Cosmopolitanom in sponzorji. Da je bilo sladko, se lahko prepričate tudi na fotografijah (za povečavo kliknite posamezno sličico) - vse ostalo pa nam morate verjeti na besedo: gin je tekel, imeli smo se dobro, film pa... vas še vedno čaka tam, kjer smo ga pustili: v kinu Vič.
Sladek poljub Cosmotovi hostesi sta delili poljubčke!!! Urša (Creativa) v Cosmu...
Kolosejeva družba: Dušan, Urša (Creativa), Tjaša in Aleš Vroči pomenki Opazili smo tudi Ireno s Continental Filma
 
Lokalček je prav luštkan, se je strinjal Kolosejev zborček Urša s Tanjo Ribič, ki je prišla po dozo ženskih pregreh, preden jo bomo razgalili v Kajmaku in marmeladi