Kolosej

8 milj - rap tekmovanje, nagrade

28. 1. 2003
Še slab mesec nas loči do slovenske premiere Eminemovega celovečernega igralskega prvenca 8 milj. Preberite si, kaj zanimivega se pripravlja v navezi s filmom in kakšne nagrade si lahko priigrate.
e-karticaČe je v tem trenutku kdo iz showbusiness scene, ki ga nikakor ni treba posebej predstavljati, saj ga poznajo tako malčki kot babice (kar slednje sicer verjetno obžalujejo), je to Eminem. Uveljavljeni rap virtuoz se je odločil zaigrati tudi v filmu in to mu je v filmu 8 milj več kot samo dobro uspelo. V filmu, ki spremlja zgodbo, ki deloma temelji na nekaterih Eminemovih biografskih podatkih, poleg njega med drugimi igra še Kim Basinger. Film in glasba, ki ga spremlja, sta po vsem svetu že nekaj mesecev popolna prodajna uspešnica in predvidevamo, da bo tako tudi pri nas, ko 20. februarja film prihaja na redni spored. Med čakanjem pa se ni treba prepuščati dolgčasu. Vabimo vas k sodelovanju v nagradni igri, v kateri bomo izžrebancem podelili tri originalne soundtracke filma 8 milj. Vprašanje, na katerega odgovor pričakujemo do vključno 2. marca, je peresno lahko - zanima nas namreč Eminemovo rojstno ime.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.

Kdor pa čuti, da lahko skozi rap kaj tudi sporoči, pa bo verjetno vesel sporočila, ki so nam ga poslali z založbe Multimedia Records, ki tudi poklanja CD-je v naši nagradni igri. Po zgledu filma namreč prirejajo Freestyle battle - 8 milj, tekmovanje v rimanju prostega sloga, in sicer 15. februarja ob 18.30 v BOFu v Ljubljani. Prijavi se lahko vsakdo, ki se ukvarja z rapanjem in obvlada prosti slog oziroma freestyle. Upoštevali bomo vse prijave, ki bodo do vključno sobote, 15. februarja prispele na naslov:

Multimedia Records
Peske 7
IOC Trzin
1236 Trzin O tekmovalnih parih bo odločil žreb, o zmagovalcu pa glas ljudstva. Tekmovalci se bodo med seboj pomerili za privlacne nagrade:
- prva nagrada mikrofon, MD recorder s slušalkami in goodie bag 8 milj,
- druga nagrada MD recorder s slušalkami in goodie bag 8 milj,
- tretja in četrta nagrada goodie bag 8 milj. Vsi izžrebanci bodo dobili komplet vstopnic za ogled filma 8 milj v Koloseju, vsi prijavljeni pa simbolične tolažilne nagrade. Program:
18.30 - žrebanje 32-ih tekmovalcev in žrebanje parov,
19.00 - 22.15 kvalifikacijska tekmovanja,
22.30 - finale,
22.45 - podelitev nagrad,
23.00 - ekshibicijski turnir nekaterih ze uveljavljenih slovenskih freestylerjev,
23.30 - 03.00 hiphop in r'n'b party z Radyoyo DJ-ji. Prijavni kuponček najdete v Vikendu.