Kolosej

Kolosejevi kinomanijaki

6. 9. 2002
To poletje se je še posebej izplačalo hoditi v kino in svoje početje "registrirati". Če ste sodelovali v poletni nagradni igri, ki smo jo poimenovali Kinomanija, vas gotovo zanima, če je vaše ime med izžrebanci.
Če ste v juliju in avgustu obiskali Kolosej ali mestne dvorane, ste lahko na posebne letake zbirali žige, ki ste jih dobili na blagajni ob nakupu vstopnic, in potem z letakom sodelovali v velikem nagradnem žrebanju, v katerem smo podelili res lepe nagrade - take, da bodo še posebej koristne za tiste, ki res radi in veliko hodite v kino. Akcija, ki se je končala z žrebanjem nagrajencev, je po vseh merilih uspeh, saj je v bobnu končalo res ogromno število letakov, česar nismo pričakovali niti v svojih najbolj optimističnih trenutkih. A zdaj je pomembno eno. Kdo je imel srečo pri žrebu? Nagrajenci so: 1. nagrada - 100 vstopnic za Kolosej
Nataša Purkat
Želimlje 34
1291 Škofljica 2. nagrada - 50 vstopnic za Kolosej
Manja Tina Bastar
Krištofova 10
1111 Ljubljana 3. - 6. nagrada - 20 vstopnic za Kolosej
Nataša Štupar, Breg 15b, 1218 Komenda
Rado Jereb, Vaška pot 20a, 1235 Radomlje
Aleš Kozar, Mlakarjeva 56, 1236 Trzin
Blaž Hafner, Trebinjska 7, 1000 Ljubljana Nagrajence bomo o nagradi obvestili po pošti. Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje, nagrajencem pa čestitamo in želimo čimveč prijetnih uric v Koloseju.