Kolosej

Velika nagradna igra slovenskega filma Amir

14. 8. 2002
V nagradni igri sponzorji prispevajo tudi tako bogate nagrade, kot je povratna letalska vozovnica Ljubljana - Beograd. Da vse skupaj ne bo pretežko, lahko celo izberete, na katero vprašanje boste odgovarjali.
V drugi polovici septembra prihaja na redni spored prvi od slovenskih filmov v kino sezoni 2002/2003. Ta čast je letos pripadla prvencu režiserja in scenarista Mihe Čelarja, filmu z naslovom Amir - šerif iz Nurića, ki si ga boste lahko ogledali od 19. septembra dalje.
Pretočite si napovednik (2,5 MB)! Za predvajanje morate imeti na računalniku nameščen divx codec 5.
Ob pripravah na zagon filma so ustvarjalci pripravili tudi veliko nagradno igro, v kateri si lahko sodelujoči priigrajo eno od teh nagrad:
1. nagrada: povratna letalska vozovnica Ljubljana - Beograd (poklanja JAT),
2. nagrada: pet kuponov za naročilo dveh pizz Amir (Hallo pizza),
3. nagrada: pet kuponov za "nočno malico" (Kebabći),
4. nagrada: pet uradnih t-shirtov filma Amir in,
5. nagrada: pet parov vstopnic za ogled filma Amir. Sodelujete lahko prek Feliks kartic ali tako da pravilni odgovor na eno od dveh nagradnih vprašanj pošljete kar na naš naslov. Odgovoriti morate na eno od dveh vprašanj - na katero boste odgovorili, je vaša lastna izbira. Vprašanji pa se glasita: 1. Kako se imenuje filmska uspešnica, v kateri je Marko Miladinovič (Bojan v filmu Amir) odigral svojo prvo vidno celovečerno vlogo? 2. Kako se imenuje filmska uspešnica, v kateri je Aleksandra Balzamović (Sladjana v filmu Amir) odigrala svojo prvo vidno celovečerno vlogo? Nagrajence bomo žrebali iz skupnega fonda izmed pošiljateljev Feliks kartic in e-mailov. Žrebanje bo 1. oktobra 2002. Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.