Kolosej

Ali ste jih videli?

4. 6. 2002
Te dni boste po Ljubljani videvali Jennifer Lopez, Madonno in Britney Spears... Predstavljale vam bodo filme, v katerih igrajo in ki so oziroma še bodo na ogled te dni v Koloseju.
e-karticaAkcijo "Ali ste jih videli?" smo pripravili v sodelovanju z BOF-om, distribucijo A.G. Market in nekaterimi sponzorji. V okviru akcije se bodo od četrtka, 6. do sobote, 8. junija in od četrtka, 13. do sobote, 15. junija na priljubljenih točkah v Ljubljani (Kolosej, BOF, Maček, Cutty Sark, TriGlav, Central, Papillon, Emporium, Tržnica, Hiša 42, Zlata ladjica...) s svojimi varnostniki, glasbo in nastopom pojavljale Jennifer Lopez, Madonna in Britney Spears - seveda ne prave zvezdnice, ampak njihove dvojnice... e-karticaOb tem smo Vam pripravili tudi poseben letak, ki vam utegne priti še kako prav: poiščite ga na Kolosejevih blagajnah in ob srečanjih z zvednicami. Ob ogledu enega od filmov, ki jih predstavljamo z akcijo (Načrtovalka porok, Več kot dekle in Druga najlepša stvar), na blagajni Koloseja predložite letak. Blagajničarka vam bo na ustrezno mesto na letaku pritisnila žig, ki dokazuje, da ste kupili vstopnico za enega od teh treh filmov. e-karticaZa tiste, ki boste zbirali žige, pa so v BOFu pripravili različne popuste:
- ob ogledu enega filma BOF ponuja 5% popusta pri nakupu CDjev, DVDjev ali VHSov;
- ob ogledu dveh filmov BOF ponuja 10% popusta pri nakupu CDjev, DVDjev ali VHSov;
- če pa si boste ogledali vse tri filme, boste lahko v BOFu izbirali med 15% popustom pri nakupu CDjev, DVDjev ali VHSov ali 10% popustom pri nakupu Sony Playstation softwarea.