Kolosej

Se želite popeljati po Kolpi?

9. 5. 2002
Varuh meje, večkratni letošnji nagrajenec festivala slovenskega filma, bo nekaj našim obiskovalcem prinesel tudi imenitno doživetje. Poleg tega pa je v fondu še pet CDjev skupine Psycho-path.
e-kartica Slovenski triler Varuh meje vam bo predstavil spust s kanuji po reki Kolpi, ki se za tri slovenska dekleta spremeni v srhljivo potovanje v neznano... Odkrijejo namreč, da tamkajšnji gozdovi skrivajo ne samo mejo med Slovenijo in Hrvaško, pač pa tudi mejo med dovoljenim in prepovedanim - in da je samooklicani varuh meje tisti, ki postavlja ločnice... Vsaj tako vznemirljiva kot dogodivščine deklet v filmu Varuh meje je tudi tokratna nagradna igra, v kateri nas zanimajo tri stvari:
1. kje izvira reka Kolpa,
2. koliko viktorjev je letos prejel glavni igralec Jonas,
3. ime in priimek igralke, ki je na letošnjem slovenskem filmskem festivalu v Portorožu prejela nagrado vesna za najboljšo igralko! Odgovore nam pošljite do 10. junija. Pet srečnih nagrajencev se bo lahko brezplačno popeljalo po Kolpi, za tolažilne nagrade pa bo založba Multimedia Records podelila še pet novih albumov skupine Psycho-path, Autoerotic. Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoątevamo en sam odgovor.