Kolosej

Velika nagradna igra ob obletnici Koloseja

8. 5. 2002
Ob prvi obletnici Koloseja smo za naše obiskovalce pripravili veliko nagradno igro s privlačno glavno nagrado - enoletno uporabo avtomobila Volkswagen Polo 1.2 Comfortline!
Kolosej ob svoji prvi obletnici za vse obiskovalce prireja veliko nagradno igro. V Koloseju in na približno desetih lokacijah po Ljubljani bo na voljo poseben letak, ki ga je za sodelovanje v nagradni igri potrebno prinesti in vreči v avtomobil Polo, ki je razstavljen pred Kolosejem. Pogoj za sodelovanje v žrebanju je torej obisk Koloseja in pravilno izpolnjen oddan letak. Nagradna igra poteka od 10. maja do 2. junija 2002. Zaključno žrebanje bo potekalo s tričlansko komisijo, ki jo bo določil organizator nagradne igre, javno 5. junija 2002 v Koloseju. Žrebanje bo evidentirano s fotografiranjem, nagrajenci pa bodo z imenom, priimkom in naslovom objavljeni na Kolosejevi spletni strani in obveščeni po pošti. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali:
- enoletno brezplačno uporabo vozila POLO 1.2 Comfortline
- 10 x 2 vstopnici za ogled filma po izbiri
- 10 majic AC Kondor
- 10 majic Kolosej in
- 10 originalnih filmskih plakatov.
Pravila nagradne igre PRVA OBLETNICA KOLOSEJA
Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrade?
Organizator nagradne igre je Kolosej kinematogradi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje. O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni po pošti.
Kdaj in kje poteka nagradna igra:
Nagradna igra poteka v Koloseju v njegovem delovnem času do 2.6.2002. Žrebanje je javno in poteka v Koloseju 5. junija 2002.
Kdo plača davke?
Nagrajenec je zavezanec za plačilo davka od nagrade v skladu z Zakonom o dohodnini (16. člen) in v višini 25% bruto vrednosti nagrade, skladno z veljavnimi predpisi v republiki Sloveniji.
Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi , ki v času trajanja nagradne igre obiščejo kinocenter Kolosej, razen zaposleni v Kolosej kinematografi, Ljubljanskih kinematografih in AC Kondor in njihovi ožji družinski člani, ki ne smejo sodelovati v nagradni igri.
Kdo je upravičen do nagrade?
Do nagrade so upravičeni sodelujoči, ki so pravilno izpolnjeni kuponček v kinocentru Kolosej vrgli v avtomobil VW POLO in bili izžrebani. Do glavne nagrade so upravičene vse polnoletne osebe z vozniškim izpitom B kategorije, ki imajo stalno prebivališče v Sloveniji. Nagrajenec je do prevzema glavne nagrade upravičen po plačilu davka od nagrade.
Kako poteka nagradna igra?
Kolosej kinematografi d.o.o. ob prvi obletnici kinocentra Kolosej za vse obiskovalce prireja nagradno igro. V Koloseju in na cca. 10 lokacijah po Ljubljani bo na voljo poseben letak, ki ga je za sodelovanje v nagradni igri potrebno prinesti in vreči v avtomobil Polo, ki je razstavljen pred Kolosejem. Pogoj za sodelovanje v žrebanju je torej obisk kinocentra Kolosej in pravilno izpolnjen oddan letak.
Kdaj nagrade niso podeljene?
Nagrade bodo v vsakem primeru podeljene.
Ni izplačila v gotovini
Zamenjava nagrad za gotovino ni dovoljena.
Pravila nagradne igre
Pravila promocije so na ogled in na razpolago v kinocentru Kolosej. S sodelovanjem v tej igri se udeleženci zavežejo, da se bodo držali teh pravil.
Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?
Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.kolosej.si in obveščeni po pošti. Nagrajenci bodo navedeni z imenom in priimkom in naslovom bivanja.
Kdo in kje hrani spiske nagrajencev?
Spisek nagrajencev bodo hranili Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana.
Kako bo potekalo žrebanje?
Žrebanje bo 5.6.2002 v prostorih organizatorja nagradne igre v kinocentru Kolosej. Vsi nagradni kuponi se bodo nahajali v avtomobilu Polo 1.2 Comfortline. Med njimi se bo izžrebalo nagrajence.
Žrebanje bo opravila komisija v 3 članski komisija v sestavi, ki jo bo določil organizator nagradne igre.
Žrebanje bo evidentirano s fotografiranjem.
Kje so dostopna pravila nagradne igre?
Pravila nagradne igre so dostopna na vpogled v integralni pisni obliki na sedežu organizatorja nagradne igre Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje in na spletni strani www.kolosej.si.