Kolosej

Saga se nadaljuje - danes!

16. 5. 2002
Danes ob 18. uri se pričenja veliko odštevanje do svetovne premiere znanstveno-fantastičnega spektakla Vojna zvezd - Epizoda II: Napad klonov, ki bo v Koloseju ob 22. uri.

Dogodek bomo neposredno prenašali na radiu Antena z DJ Perom in Jeanom, ki bosta podelila 10 vročih vstopnic za ogled premiere. Pri tem bodo lahko sodelovali obiskovalci in poslušalci, podelili pa bomo tudi nekaj majic in telefon Vega ter se sladkali z lizikami Chupa Chups. Kolosejevi obiskovalci bodo v tem času dobili tudi letak, s katerim bodo po premieri filma Vojna zvezd sodelovali v velikem žrebanju za lepi nagradi, ki ju poklanja Mondial Travel, pred pričetkom filma pa bosta dva sabljača - eden od njiju je Mitja Petrič, dvakratni državni prvak, mojster borilnih veščin - uprizorila sabljanje s svetlobnimi meči!

In kaj se bo dogajalo po premieri? After pary v Coctail baru Oz! Tam se bomo dobili na coctailih star wars ter izžrebali dva srečneža, ki bosta z Mondialom odpotovala na lepe izlete. V počastitev 25. obletnice filma Star Wars pa bomo v restavraciji Subito razrezali torto.

Najnovejše že peto poglavje Vojne zvezd je kronološko gledano drugi del uvodne Star Wars trilogije in se dogaja deset let po dogodkih Epizode 1 - Grozeča prikazen. Glavni junak Anakin Skywalker (Hayden Christensen) se bo moral tokrat kot že izurjeni Jedi vajenec Obi-Wan Kenobija (Ewan McGregor), ki je v tem času postal učitelj, zoperstaviti vojski klonov...