Kolosej

Kolosejev 1. rojstni dan

13. 5. 2002
Med petkom, 17. in nedeljo, 19. majem 2002 bo v Koloseju pestro kot še nikoli.

Dogajanje se bo začelo ob 17. uri in trajalo vse do 21.30. Obiskovalce bo zabaval voditeljski par z radia Hit, ki bo v Kolosejevem imenu podeljeval tudi različne nagrade. Za glasbo bo poskrbel poseben DJ, ki bo vzdušje zapolnjeval s filmsko glasbo. Ob 17.30, 19.30 in ob 20.30 bo nastopil pihalni orkester iz Lesc. Med 21. in 21.30 si boste lahko ogledali norčije, ki jih bodo na ploščadi pred Kolosejem uganjali žonglerji, požiralci ognja in ljudje na hoduljah. Ob 19. uri bomo razrezali torto v obliki naše maskote, Kolosejčka. Torta ogromnjača bo zadostovala za približno 1500 naših sladkosnedih obiskovalcev. Vsakemu obiskovalcu bodo hostese delile majhna, praktična darilca.

Med 16. in 19. majem boste s porabljeno Kolosejevo vstopnico pri nakupu nad 500 tolarjev v McDonald'su v Koloseju dobili malo pijačo brezplačno.

Tudi v soboto in nedeljo bo za zabavo in animacijo skrbel radio Hit, ki bo iz Koloseja tudi v živo oddajal svoj program, podeljevali bodo nagrade in skrbeli za najbolj znamenite slovenske goste, ki bodo te dni obiskali Kolosej. V soboto bo nastopil tudi McDonald'sov klovn, Ronald McDonald, in sicer ob 16.30.

Otroke, ki bodo v Kolosej prinesli čestitko za rojstni dan Koloseja, bomo nagradili s simpatičnim t-shirtom, na katerem se jim bo smejala naša maskota, Kolosejček. Poiskali in nagradili pa bomo tudi najštevilčnejšo družino. V sodelovanju z radiem Hit smo poiskali nekaj otrok, ki še nikoli niso bili v kinu, in jih bomo na naše praznovanje povabili brezplačno.

Ob 18. uri bodo v Koloseju nastopile tudi Pupe, nova slovenska dekliška pop-atrakcija, ob 18.30 pa atraktivna plesna skupina Miki. Tudi McDonald's se bo priključil našemu praznovanju: ob 18.30 pripravljajo nastop atraktivne plesne skupine.

Pred Kolosejem bo v soboto in nedeljo postavljena tudi Unionova stojnica. Unionove hostese na kotalkah bodo obiskovalcem delila Unionova in Kolosejeva darilca, poskrbljeno pa bo seveda za jedačo in pijačo. Vse tri dni bo pred Kolosejem postavljen tudi igralni poligon Coca-cole, kjer se bodo lahko obiskovalci potegovali za številne lepe nagrade Coca-cole.

Za naše bralce smo pripravili tudi več informacij o Kolosejevi prvi obletnici in spremljajočih dogodkih: filmski maraton, zabava za rojstni dan, velika nagradna igra ter svetovna premiera filma Vojna zvezd Epizoda II: Napad klonov.