Kolosej

Radodarni kralj škorpijonov

3. 4. 2002
V sredini maja 2001 smo Kolosej odprli s pustolovsko uspešnico Mumija se vrača, le slabo leto kasneje, pa se bo na platno ter tudi z nagradami vrnil eden izmed njenih nepozabnih likov - Kralj škorpijonov.
e-karticaLegendarni egiptovski vojak Mathayus, ki smo ga spoznali že v nadaljevanju akcijske avanture Mumija, bo tokrat glavni junak v filmu Kralj škorpijonov, ki si ga boste lahko ogledali od 25. aprila dalje.

V počastitev prihoda neustrašnega bojevnika smo v sodelovanju z založbo Multimedia records pripravili tudi nagradno igro. Do 10. maja nam napišite , pod kakšnim vzdevkom je v resnici znan WWF superzvezdnik Dwayne Johnson, ki v tokratnem filmu igra glavno vlogo!

Trije srečni izžrebanci si boste lahko zavrteli CD soundtrack iz filma, na katerem boste našli nu-metal glasbo umetnikov z vrha lestvic kot so Godsmack, Creed in Nickelback. Novi band 12 Stones vas bo navdušil s forsirano kitarističnim My Life, najboljše pa je brez dvoma sodelovanje Roba Zombieja ter veterana Ozzya Osbourna! Skratka nekaj, kar bo navdušilo prav vse rock in metal ljubitelje.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.