Kolosej

Nagrade: Vohunske spletke

11. 3. 2002
Ni se še ohladil v Ocean's 11, že ga pričakujemo v Vohunskih spletkah - Brad Pitt je vroč kot sveža žemljica. Vohunske spletke podarjajo t-shirte in CDje z glasbo iz filma.

e-karticaOboževalci ter oboževalke vročega Brada Pitta ter šarmantnega Roberta Redforda si lahko obetate akcijski triler, ki so ga kritiki ter gledalci v Ameriki sprejeli z navdušenjem. V uspešno ponovno sodelovanje omenjenih igralcev se boste lahko prepričali že to sredo, ko bodo Vohunske spletke ugledale luč premierne projekcije ob 21. uri v Koloseju, na redni spored pa film prihaja v četrtek 14. marca.

Režijo so prepustili izkušenemu mojstru akcijskih trilerjev Tonyu Scottu, ki nas je pred kratkim navdušil s sorodnim izvrstnim Državnim sovražnikom, znani pa so tudi njegovi trilerji True Romance, Crimson Tide, Top Gun ter drugi.

V tokratni pustolovščini nam bo brat Ridleya Scotta predstavil skrivnostno ozadje CIAe, kjer se mora ostareli agent Nathan Muir pred pokojem spoprijeti še z reševanjem svojega varovanca Toma Bishopa, ki so ga zaradi vohunjenja aretirali na Kitajskem. Ali bodo dolgoletne izkušnje v svetu vohunskih spletk Nathanu dobro služile še poslednjič, pa preverite sami.

Nagradna igra: do vključno 1. aprila nam sporočite naslov filma, v katerem sta pred Vohunskimi spletkami že sodelovala Pitt ter Redford. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali tri ponosne lastnike t-shirtov. Dva CD-ja z glasbo iz Vohunskih spletk pa bomo podelili med tiste, ki nam bodo pravilno našteli vsaj pet filmov, v katerih je glavno ali stransko vlogo odigral postavni Brad Pitt.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.
--