Kolosej

Nagrade: Izvirni greh

6. 2. 2002
Antonio Banderas in Angelina Jolie, eksplozivni par se od danes naprej predajata Izvirnemu grehu. Vas pa spet mamimo z nagradno igro.
e-karticaZ nocojšnjo premiero se nam približuje redno predvajanje filma Izvirni greh, romantični triler režiserja in scenarista Michaela Cristoferja, ki je posnet po romanu noir Cornella Woolricha Waltz into Darkness. Na čelu igralske ekipe sta dobitnica oskarja Angelina Jolie (Lara Croft: Tomb Raider, Gone in Sixty Seconds, Girl Interrupted) in Antonio Banderas (13th Warrior, Mask of Zorro, Desperado, Evita.

Film Izvirni greh nas vodi v nerazumljive skrivnosti srca, od gorečega zapeljevanja do zakonske obljube. Skrivnosti, prevare, lažno predstavljanje in nepredvideni zločini so osnovne niti filma, ki preučuje nevarne igre, ki jih moški in ženske igrajo, ko nagon prevlada razum in se ljubezen spremeni v obsedenost. Nagradno vprašanje pa se glasi: v katerih treh kubanskih mestih se dogaja film Izvirni greh? Svoj odgovor nam pošljite do 3. marca. Z žrebom bomo razdelili tri originalne t-shirte. Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.