Kolosej

Sony festival - drugič v Koloseju

15. 10. 2002
Tudi letos se bo obiskovalcem Koloseja na festivalu predstavil Sony s svojo pestro paleto izdelkov s področja avdia, videa, domačega kina in zabavne elektronike.
Sony festival smo z velikim uspehom v Koloseju gostili že lani in radovedni gosti so lahko izvedeli vse o Sonyjevih izdelkih, videli nekaj premier in preizkusili tudi konfiguracije dveh dnevnih sob, opremljenih s sistemi za domači kino. Prireditev bomo letos ponovili - seveda z novimi izdelki, obiskovalci pa se boste seveda lahko poigrali tudi na Sonyevem Playstationu 2. Festival bo potekal med 17. in 27. oktobrom, vsak dan v popoldanskem času. Med drugimi izdelki si boste na festivalu lahko ogledali: DSC-F717: top model digitalnega fotoaparata,
DSC-U10: majhen in enostaven fortoaparat,
MEX-5DI: slovenska premiera avtoradia z Memory Stick kartico, z možnostjo predvajanja glasbe in slik,
KZ-32TS1: evropski plasma televizor leta 2002-2003 (EISA award) Poleg omenjenih svetovnih novosti bodo na ogled najrazličnejši Sonyjevi walkmani, sistem za domači kino, digitalne kamere in za vse ljubitelje igralnih konzol novosti v ponudbi PlayStation 2. Vse izdelke bo mogoče preizkusiti, najbolj pogumni pa se bodo lahko pomerili v tekmovanju na konzolah PlayStation 2 (predstavljena bo nova igrica The Getaway). Prav gotovo pa bo največja zanimivost Sony festivala robot - pes Aibo, ki bo prav tako prvič predstavljen slovenski javnosti.