Kolosej

Nagradne igre: Gospodar prstanov

11. 1. 2002
Kritiki in novinarji so navdušeni, oboževalci težko pričakujejo, pri nas pa vlada prava gospodarjeva mrzlica: pripravili smo vam tudi veliko nagradno igro.
e-karticaZdaj, nekaj dni pred medijsko premiero filma Gospodar prstanov: bratovščina prstana, ki bo v sredo, 16. januarja ob 21. uri, vlada že prava vročica. Zanimanje za vstopnice za premiero je neizmerno, a žal te vstopnice ne bodo v prodaji, saj so namenjene povabljenim in za preštevilne nagradne igre na RGLu, Salomonu, Gami in Anteni, kjer si lahko vstopnice pridobi čisto vsak (z nekoliko sreče in znanja, seveda). Lahko pa sodelujete v nagradni igri filma, ki bo potekala na letakih (našli jih boste v Koloseju) in prek naših strani. Vse odgovore bomo potem dali v en boben in izžrebali nagrajence, ki bodo dobili eno izmed bogatih nagrad: namizne družabne igre Gospodar prstanov in CDje z glasbo iz filma Gospodar prstanov. Do vključno 17. februarja nam pošljite odgovor na vprašanje: kaj mora uničiti Hobit Frodo? Je to
a) klobuk,
b) prstan ali
c) zapestnica?
Poleg tega pa se bodo v prihodnjih dneh zvrstile še mnoge druge aktivnosti, povezane s tem resnično velikim filmom. Od četrtka 17. januarja do nedelje, 20. januarja bo v popoldanskih uricah v Koloseju potekal mini festival družabnih iger s temo filma in knjige Gospodar prstanov. Vabljeni na igranje! Čakajo vas nagrade. Za vse strastne ljubitelje Gospodarja prstanov pa smo pripravili dodaten izziv: narišite svoj najljubši lik ali domišljijski prizor iz Gospodarja prstanov, oddajte risbo pri informacijskem pultu v Koloseju ali na blagajni v kinu, kjer ste si film ogledali. Risbo lahko tudi pošljete na naslov: Ljubljanski kinematografi, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Ne pozabite na zadnjo stran risbe napisati svojega imena in naslova. Izbrali bomo 3 najboljše risbe:
1. nagrada: knjiga + namizna strateška igra s figuricami Gospodar prstanov,
2. nagrada: Komplet kovinskih figuric (Bratovščina prstana)
3. nagrada: knjiga Nagrade prispevajo: Ljubljanski kinematografi, Laser plus, Mladinska knjiga in Kolosej.