Kolosej

Kolosej vabi z ugodnostmi

15. 5. 2001
Vrsta razvajanj in avtomobil Twingo Kolosej
V otvoritvenem vikendu se bo v Koloseju dogajalo marsikaj. Pričakujemo, da bo obisk zelo številen, saj verjetno marsikoga zanima, kakšno je to čudo, o katerem se toliko govori in piše. Posebej pozorni bodite, če boste si boste med 17. in 20. majem v Koloseju ogledali kakšen film. S porabljeno vstopnico vam vključno do nedelje, 20. maja 2001, ponujamo ugoden nakup kombo menija (velika pokovka in 0,5 litra pijače) za simboličnih 400 tolarjev. Porabljena vstopnica ni veljavna na dan ogleda predstave. Predvsem pa ne spreglejte nagradne igre, v kateri na enega srečneža čaka nič manj kot osebni avto Twingo Kolosej. To je nov model Twinga, ki so ga pri Renaultu poimenovali prav po našem kino-velikanu Koloseju. Pravila za sodelovanje so naslednja:

Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrade?

Organizator nagradne igre je Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje. O prevzemu nagrade bo nagrajenec obveščen po pošti.

Kdaj in kje poteka nagradna igra:

Nagradna igra poteka v Koloseju v njegovem delovnem času do 16.6.2001. Žrebanje je javno in poteka v Koloseju, 29.6.2001 ob 20.00 uri.

Nagradni sklad:

1 avtomobil Renault Twingo Kolosej

10 majic Kolosej

10 knjig Ta veči bukvice od holivudarskih zguncarij

Kdo plača davke?

Nagrajenec je zavezanec za plačilo davka od nagrade v skladu z Zakonom o dohodnini (16. člen) in v višini 25% bruto vrednosti nagrade, skladno z veljavnimi predpisi v Republiki Sloveniji.

Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki v času trajanja nagradne igre obiščejo kinocenter Kolosej, razen zaposleni v Kolosej kinematografi, Ljubljanskih kinematografih in Revozu, ki ne smejo sodelovati v nagradni igri.

Kdo je upravičen do nagrade?

Do nagrade so upravičeni sodelujoči, ki so pravilno izpolnjeni kuponček v kinocentru Kolosej vrgli v avtomobil Twingo Kolosej in bili izžrebani. Nagrajenec je do prevzema nagrade upravičen po plačilu davka od nagrade.

Kako poteka nagradna igra?

Kolosej kinematografi d.o.o. ob otvoritvi kinocentra Kolosej za vse obiskovalce organizira nagradno igro. V Koloseju in na cca. 200 lokacijah po Ljubljani in okolici bo na voljo poseben kuponček, ki je del Feliks kartice. Obiskovalec vzame kuponček, ga s tiskanimi črkami izpolne s svojimi pravilnimi osebnimi podatki in vrže v avtomobil Twingo Kolosej, ki je razstavljen v Koloseju. Pogoj za sodelovanje v žrebanju je torej obisk kinocentra Kolosej in pravilno izpolnjen oddan kuponček.

Kdaj nagrade niso podeljene?

Nagrade bodo v vsakem primeru podeljene.

Ni izplačila v gotovini

Zamenjava nagrad za gotovino ni dovoljena.

Pravila nagradne igre

Pravila promocije so na ogled in na razpolago v kinocentru Kolosej. S sodelovanjem v tej igri se udeleženci zavežejo, da se bodo držali teh pravil.

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?

Nagrajenci bodo objavljeni v reviji Premiera 25.7.2001 in na spletni strani www.kolosej.si. Nagrajenci bodo navedeni z imenom in priimkom in naslovom bivanja.

Kdo in kje hrani spiske nagrajencev?

Spisek nagrajencev bodo hranili Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana.

Kako bo potekalo žrebanje?

Žrebanje bo 29.06.2001 ob 20.00 uri v prostorih organizatorja nagradne igre v kinocentru Kolosej. Vsi nagradni kuponi se bodo nahajali v avtomobilu Twingo Kolosej. Med njimi se bo izžrebalo nagrajence.

Žrebanje bo opravila tričlanska komisija v sestavi, ki jo bo določil organizator nagradne igre.

Žrebanje bo evidentirano s fotografiranjem.

Kje so dostopna pravila nagradne igre?

Pravila nagradne igre so dostopna na vpogled v integralni pisni obliki na sedežu organizatorja nagradne igre Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje, in na spletni strani www.kolosej.si.