Kolosej

Nagrade: Atlantida - izgubljeno cesarstvo

8. 11. 2001
Nagradna igra, kuponi za cenejše vstopnice za kino predstave in nakup knjig.
Disneyevi animirani spektakel o iskanju izgubljenega cesarstva, ki naj bi v valovih izginilo pred skoraj 13000 leti, bo v Koloseju na sporedu že prihodnji teden. Njegov režiser Gary Trousdale je znan kot režiser priljubljenih risank Lepotica in zver ter Notredamski zvonar. Risani film je kombinacija novele Julesa Verna 20.000 milj pod morjem in legende o izgubljenem kraljestvu Atlantide. Potopili se boste v domišljijski svet in v skrivnost starodavne legende. Najbolj navdušeni si boste film lahko premierno ogledali že 15. novembra v Koloseju v Ljubljani, ostali pa v naslednjih dneh. Za vse tiste, ki bi radi svoje junake spoznali že prej, pa smo v sodelovanju z Založbo Tuma iz Ljubljane in filmsko distribucijo Cenex iz Vojnika pripravili nagradno igro, ki bo zmagovalcem prinesla junake Atlantide v knjižni obliki.

Vsak teden bomo zastavili nagradno vprašanje in trem srečnežem, ki bodo nanje pravilno odgovorili podarili po eno klasično slikanico o Atlantidi in eno praktično nagrado (torbo, kapo, listnico, medaljon,...).

Prvo nagradno vprašanje se glasi: v koliko in kakšnih knjižnih oblikah je na voljo zgodba o Atlantidi?

- v eni: klasična slikanica,
- v dveh: klasična slikanica in mini knjižica,
- v treh: klasična slikanica, mini knjižica in pobarvanka,
- v štirih: klasična slikanica, mini knjižica, pobarvanka in zgibanka

Odgovore pošljite do četrtka, 15. novembra.

Pa še nekaj: KUPONI ZA KNJIGE IN KINO PREDSTAVE O ATLANTIDI

Vsi, ki si boste ogledali film o Atlantidi, boste prejeli kupon za popust v višini 470 SIT, ki ga lahko uveljavite pri nakupu klasične slikanice o Atlantidi v Knjigarni Rimljanka na Rimski cesta 11 v Ljubljani (več informacij: pri Založbi Tuma).

Prav tako pa ne boste prikrajšani niti tisti, ki boste kupili klasično slikanico o Atlantidi v Knjigarni Rimljanka. Ob nakupu vam bomo podarili kupon za ogled filma o Atlantidi v Koloseju ali v katerikoli drugi kinodvorani Ljubljanskih kinematografov s katerim boste pri nakupu vstopnice uveljavili popust v višini 200 SIT.

Ne samo to: v Koloseju in mestnih dvoranah boste lahko poiskali letak (glej spodaj), s katerim boste lahko pri nakupu 4 vstopnic za ogled filma Atlantida uveljavili popust v višini 400 tolarjev.

Opomba: popusti se ne seštevajo, kar pomeni, da lahko ob enkratnem nakupu uveljavljate enega samega.