Kolosej 29. avgust 2019

🎉Ob koncu počitnic se pridi zabavat v Kolosej!🎉

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejeva TOP vikenda med 29. avgustom in 1. septembrom 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali animirani pustolovščini ZMAJČEK TABALUGA in VELIKO POPOTOVANJE, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

 

 

*Akcija velja do razprodaje zalog.

 

 

🍿 IZPOSTAVLJAMO

Za sanje ni nikoli prepozno in to bomo skupaj dokazali na premieri komedije NIKOLI NI PREPOZNO, film studia, ki vam je prinesel Poredne mame! Pridružite se nam na #GirlsNightOut danes, 29.8. ob 20:00 in v Kolosej Ljubljana pripeljite še svojo drago mamico, babico, prijateljico itd., po premieri pa se bomo podružili še na pogostitvi in se v stilu poslovili od poletja. Vsi obiskovalci pa prejmejo še darilce!

 

🎥 FILM MESECA

Septembra se vračajo junaki knjižne uspešnice Košarkar naj bo! Ranto in njegove prijatelje čakajo novi košarkarski izzivi, prve ljubezenske težave, konec šole in začetek poletja.

Pridružite se nam na PREMIERNIH PROJEKCIJAH filma meseca KOŠARKAR NAJ BO 2, ki se bodo odvijale v četrtek, 26. septembra ob 19:00 in 19:30 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji

 

 NE SPREGLEJTE AKTUALNIH PREMIER IN DOGODKOV V KOLOSEJU

 

 

 

 

 

Imejte se radi, vaš Kolosej