Kolosej 16. maj 2019

Iz Koloseja skoči v WOOP!

TOP VIKEND – POKEMON DETEKTIV PIKACHU

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 16. in 19. majem 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali animirano družinsko pustolovščino POKEMON DETEKTIV PIKACHU, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razprodaje zalog

 

TOP VIKEND – PREVARANTKI

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 16. in 19. majem 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali komedijo PREVARANTKI, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razprodaje zalog

 

POKEMON DETEKTIV PIKACHU - že v Koloseju!

Ryan Reynolds je Pokemon detektiv Pikachu in to je nekaj najbolj zabavnega kar ste kadarkoli videli!

Prvič v zgodovini smo dobili "live action" Pokémon film z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi Pikatchuja, ki temelji na eni najbolj priljubljenih multigeneracijskih franšiz na svetu! Oboževalci boste zdaj lahko doživeli Pikachuja na velikem platnu in sicer kot detektiva! Film prikazuje tudi široko paleto ostalih priljubljenih Pokémonov, med katerimi ima vsak svoje edinstvene sposobnosti in osebnosti!

 

PREVARANTKI - že v Koloseju!

Prevarantki, ki ju upodobita Rebel Wilson (Prava nota, Dekliščina)  in Anne Hathaway (Vedrina, Hudičevka v Pradi, Nesrečniki) , vsaka na svoj način izvabljata denar od moških. Kmalu začneta sodelovati, njuna tarča pa je naiven tehnološki milijarder in njegovo bogastvo.

Vabljeni na PREMIERO komedije PREVARANTKI, ki bo danes, 16. maja ob 20:00 v Koloseju Ljubljana in bodite med prvimi, ki se boste nasmejali do solz! Vstopnice so že v prodaji, vse obiskovalke pa čakajo luštna darilca!

 

JOHN WICK 3: PARABELLUM - že v Koloseju!

Poklicni morilec John Wick (Keanu Reeves) je, zaradi umora člana mednarodnega združenja atentatorjev, na begu. Nagrada za njegovo življenje je 14 milijonov dolarjev in tako postane tarča umora vseh moških in žensk na svetu. Napet akcijski triler JOHN WICK 3: PARABELLUM si lahko že ogledate v kinu!

 

 

IZPOSTAVLJAMO

  

 

NE SPREGLEJ - Vstopnice za prihajajoče premiere so že V PRODAJI!