Kolosej 14. oktober 2020

🦋 Grozljivka ANTEBELLUM in noč čarovnic 🎃👻 tik pred vrati!

 

😱 FILMSKE NOVOSTI

Ta teden na naša platna prihaja film ANTEBELLUM ZLO V MENI,  grozljiv triler producenta uspešnic Zbeži! in Mi, revolucionarna režija Gerarda Busha in Christopherja Renza pa prinaša popolnoma nov stil filmske ustvarjalnosti. Dogajanje tega skrivnostnega trilerja sledi uspešni avtorici Veronici Henley, ki je ujeta v grozovitem navideznem svetu, ob tem pa mora razkriti zastrašujočo skrivnost, preden bi bilo prepozno.

 

 

🎉 DRUŽINSKI KINOdan s TROLI NA SVETOVNI TURNEJI

 

soboto, 17. oktobra med 15.00 in 18.00 uro bo v Koloseju potekal DRUŽINSKI KINOdan s TROLI NA SVETOVNI TURNEJI. V sodelovanju z Minicity bomo za vas pripravili različne animacije in ustvarjalne delavnice za otroke. Vabljeni!

 

🍿 NAJBOLJ GLEDANI FILMI TEDNA

  

 

NAPOVEDUJEMO

  

 

🎞️ KOLOSEJEV FILMSKI ABONMA

Si filmofil? Obožuješ kino in sveže kokice? Tudi letos smo za vas pripravili super ugodne abonmaje, v katerih boste lahko uživali. V abonma so vključeni štirje sveži in atraktivni filmski naslovi, en film je film presenečenja, kar dva filma pa si lahko izberete po lastni izbiri! Vpis poteka na blagajni Koloseja v Ljubljani do zapolnitve prostih mest. 

👨‍👩‍👧‍👦 OTROŠKI ABONMA 👉 OTROK + gratis spremljevalec + 7 FILMOV = samo 29,00 EUR

Troli na svetovni turneji, Povezani, Duša, Krudovi: Nova doba, film presenečenja, 2 FILMA po izbiri

🤩 POP ABONMA 👉 7 FILMOV = samo 29,00 EUR

Tenet, Vojna z dedkom, Glavni junak, Čudežna ženska 1982, film presenečenja, 2 FILMA po izbiri

 

🍕 NOVA PONUDBA V RESTAVRACIJI ROSSO VERDE

V ROSSO VERDE restavraciji, v pritličju Koloseja, vas čaka razširjena ponudba italijanskih dobrot. Od danes naprej lahko poleg slastnih italijanskih pic, uživate tudi v različnih 🥗 solatah, 🍚 rižotah in 🍝 testeninah, ki slovijo po značilnih italijanskih okusih. 

Vabljeni na malico, kosilo ali večerjo v restavracijo ROSSO VERDE v BTC-ju! 

 

Imejte se radi in se vidimo #vkinu,

vaš Kolosej