Kolosej
Film distribucije Fivia

Zasvojena s seksom

drama / triler
Zaradi erotičnih prizorov oz. prikazov spolnosti odsvetujemo ogld filma osebam, mlajšim od 16 let.
Podnapisi
Na sporedu od: 16.7.2015, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Leto: 2014
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Christina Welsh in Ernie Barbarash po romanu Zane
Režija: Bille Woodruff
Uspešna galeristka Zoe ima na videz popolno življenje, razumevajočega moža in dva otroka. Toda v njej tli želja po intimni avanturi, ki jo uresniči s pomočjo postavnega mladega slikarja Quintona. Čeprav želi po nasvetu psihologinje prekiniti njuno razmerje, se ne more upreti ljubezenski nasladi, ko pa si omisli še enega ljubimca, se pričneta njeno življenje in čustva drobiti na drobne kose. Ker je edini izhod priznanje resnice, se sooči s svojima ljubimcema, ki pa novice na preneseta najbolje, še več poguma pa zahteva pogovor z možem in soočenje z lastnimi travmami iz preteklosti.

»Moje življenje je popolno.Imam družino, kot si jo lahko le želiš, in sanjskega moža.« - Zoe Reynard

Še preden je svet spoznal Petdeset odtenkov sive, je že več kot desetletje obstajala serija erotičnih romanov avtorice Zane, ki jo imenujejo kraljica erotike. V njenih delih so ženske dobile popolnoma drugačno vlogo, kot so jo poznali do takrat. Zagrizeno se borijo za svojo neodvisnost in se ne opravičujejo za svojo seksualnost. Njihova hrepenenja so nedolžna in nevarna hkrati. Zane ponuja sočen in iskren vpogled v romantično in spolno življenje svojih junakinj, ki se zapletajo v vroče afere. Nič čudnega ni torej, da so sklenili zanimivo tematiko prenesti na veliko platno.

Film Zasvojena s seksom so posneli po istoimenskem romanu in je privlačen in provokativen triler o poželenju in pasteh varanja. Uspešna poslovna ženska Zoe Reynard (Sharon Leal) ima na videz vse: sanjskega moža (Boris Kodjoe), prekrasna otroka in cvetočo kariero. Kljub temu se ne more upreti skušnjavam in njeno dvojno življenje jo na koncu spravi v nevarnost.

Film je režiral Bille Woodruff, scenarij zanj sta napisala Christina Welsh in Ernie Barbarash. Igrajo Sharon Leal, Boris Kodjoe, Tasha Smith, Tyson Beckford, Emayatzy Corinealdi, Kat Graham in William Levy.

Bille Woodruff (režiser) je leta 2003 prvič režiral celovečerni film Cukerček (Honey). V svoji karieri je poskrbel za režijo glasbenih spotov številnih svetovno znanih izvajalcev, kot so Outkast, The Backstreet Boys, Usher in Britney Spears. Mnogim je s svojim talentom pomagal do zvezdništva. Z izrednim občutkom za modo je ustvaril nepozabne podobe rap izvajalcev Timbaland & Magoo in Salt-N-Pepa, R&B skupin Dru Hill in The Tony Rich Project, novincev Next in Joi, ter veteranov v svetu glasbe Glorie Estefan, Jody Watley in Celine Dion. Naslednje leto v kina prihaja glasbeni triler Certified.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.