Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Vohun, ki me je nategnil

akcijska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 23.8.2018, Kolosej Ljubljana
1h 57min / 117min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Susanna Fogel, David Iserson
Režija: Susanna Fogel
VOHUN, KI ME JE NATEGNIL je zgodba o prijateljicama Audrey (Kunis) in Morgan (McKinnon), ki nevede postaneta vpleteni v mednarodno prevaro po tem, ko ena izmed njiju ugotovi, da je bil njen bivši fant, ki jo je zapustil, dejansko vohun pod krinko.

Komentarji

2.9. 2018 ob 7:55

tako nasilen film da smo iz kina odhajali..smesen je mogoce 2x ostalo je pa pretepanje in res slaba igra..zal mi je tistih 6€ za karto

— Martina
5.9. 2018 ob 12:53

Super film, pri nekaterih prizorih nasmejali smo se do solz :)

— Aleš
10.9. 2018 ob 8:20

Martina; normalno, da je ''nasilen''.. sej pise AKCIJSKA komedija.. Drugic pa pojdi gledat film pri katerem pise samo KOMEDIJA ;)

— Simona

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.