Kolosej

Vesna

Vesna
komedija, slovenski

Komentarji

1.12. 2004 ob 11:07

pozdravljeni, rabim nekaj besed o filmu "Vesna" pa nic ne morem najit. A mi lahko pomagate?? Lepo se zahvaljujem,Maja

— maja
11.2. 2005 ob 18:49

ogledala sem si film. bil mi je zelo všeč. pohvala režiserju!

— vesna
1.6. 2005 ob 19:33 zvezdica

nedvomno je to najboljša slovenska komedija. tudi nadaljevanje (ne čakaj na maj) ni slab, ampak vesna ga prekaša. preprosta zgodba o treh sostanovalcih, ki so tik pred maturo in ki se zavoljo maturitetnih nalog iz matematike spoprimejo z osvajanjem profesorjeve hčerke 'hiperbole'. le-ta se izkaže za pravo lepotico... v zgodbi ne manjka gagov, ne tistih, ameriških, ampak pravih slovenskih, katerim se lahko smejemo znova in znova. konec zgodbe je predvidljiv - matura opravljena, junak dobi dekle. vseeno pa je vesna film, ki si ga lahko ogledam spet in spet. bravo, františek čap!

— Hana
26.6. 2005 ob 21:39 zvezdica

Vesna je najboljši slovenski film, kar jih je bilo. Prikazuje življenje treh fantov, ki so pred maturo in na zares zanimiv način prikaže celoten film. Janja in Samo sta tudi zelo lep par. Ta film je res the best, in upam, da bo še veliko takih!

— Majchy
4.10. 2006 ob 18:30 zvezdica

vesno sem si ogledala že tokrat,da jo znam na pamet.je najbolši slov.film,poln zapletov,preobratov. ..najbol pa mi je ušeč,da ni zaigran-kot so zaigrani današni filmi.mislm da bi se lahko velik slovenskih režiserjev zgledval po tem filmu.je film,ki ga lahko gledaš neštetokrat,pa boš vedno našel še en zanimiv drobec.s tem,ko odraščaš tudi drugače razumeš vsebino,besedila in poanto filma.u glavnm, Vesna je alfa in omega v zgodovini slovenskih filmov.

— larči
17.12. 2006 ob 15:56

res je zlo dobr še najbolj pa mi je všeč sandi

— mija
2.5. 2009 ob 2:00

haha nor filem !!!

— Borut Žerjal
9.12. 2014 ob 11:21

Mene pa zanima če kdo ve kje je ta hiša v kateri stanujejo samo krištof in sandi in če še stoji.. pa če bi se dalo točen naslov bi bil vesel :)

— Damjan

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.