Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Vaginalni zobje

komična srhljivka
Sanje vsake ženske. Nočna mora vsakega moškega.
Podnapisi
Na sporedu od: 14.8.2008, Kolosej Ljubljana
1h 28min / 88min
Leto: 2007
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Mitchell Lichtenstein
V kombinaciji grozljivke, družbene satire in neobičajne komedije spoznamo mlado študentko Dawn, ki na področju telesnih užitkov še ni imela veliko izkušenj, saj se je odločila, da bo do poroke ostala devica. Prihod postavnega lepotca Tobeya jo postavi pred veliko skušnjavo, toda ob raziskovanju lastnega telesa z grozo ugotovi, da se med njenima nogama skriva krvoločna zobata pošast, ki se maščuje vsakomur, ki bi si jo na silo poželel.

Zgodba

Študentka Dawn se na vso moč trudi zatreti svoje naraščajoče telesno poželenje, pri čemer ji pomaga članstvo v lokalni deviški skupini, v kateri ima eno izmed najaktivnejših vlog. Njena naloga postaja zahtevnejša, saj se mora doma soočati z vedno bolj izzivalnim polbratom, pokvarjencem Bradom. Njeno telo se ji zdi povsem tuje, toda med raziskovanjem intimnega predela ugotovi, da njena vagina, ko postane žrtev nasilja, pokaže zobe. Njena anatomska edinstvenost je težko razumljiva, po drugi strani pa Dawn navdušuje dejstvo, da je živi primer mita o zobati vagini.

Izjava režiserja

Mit o zobati vagini
Med raziskovanjem, pisanjem scenarija in ustvarjanjem celovečerca Vaginalni zobje je bila vseskozi v ospredju misel, da mit o zobati vagini pravzaprav ne pove veliko o ženskah, precej pa o moških. Neverjetno je tudi, da je dandanes ta nenaraven pojav še vedno tabu. V mnogih kulturah, kjer obstaja mit o zobati vagini, je osrednja zgodba vedno enaka: junak mora osvojiti žensko z zobato vagino. Zgodbo sem želel obrniti in namesto junaka prikazati junakinjo, nedolžno najstnico Dawn. Vaginalni zobje so torej nekakšna ženska fantazija o maščevanju, o na videz običajnem dekletu, ki pri sebi odkrije nadnaravno moč. Čeprav gre za jasno sliko o ginofobiji, upam, da je v filmu razvidno, da sem se iz mita ponorčeval. Želel sem tudi izpostaviti korenine mita: moški strah. Ker grozljive zgodbe običajno temeljijo na osnovnih strahovih, se bo film ljudem verjetno zdel kot nekakšna popačena grozljivka. Sovražim filme, v katerih prednjači trpinčenje žensk, zato sem namenoma poskrbel, da se moja junakinja izogne krvavemu trpljenju. Ostane neomadeževana, varna pred napadalci, nikoli resnično onečaščena. Vseeno pa se mi zdi, da bo nekaj prizorov ustrezalo tistim, ki radi gledajo kri in nasilje, a upam, da bodo gledalce tudi taki prizori privedli do smeha.

Spolna izobraženost

Bral sem o neki šoli v Virginiji, kjer so prepovedali vsakršno ilustracijo ženske vagine v učbeniku biologije. Najbolj pa preseneča dejstvo, da se je to zgodilo v letu 2000. Takšna občutljivost, odpor, strah pred žensko anatomijo spadajo v srednji vek. V zadnjih 25-ih letih poznamo tudi veliko drugih primerov preprečevanja spolnega izobraževanja. Zaradi tega so mnogi mladi o tem dokaj nepoučeni. Eden izmed šolskih prizorov v filmu Vaginalni zobje nakazuje tudi na nenehno ameriško razpravo o primernosti poučevanja evolucije na javnih šolah. Moj namen ni bil norčevanje iz raznovrstnih skupin, ki odvračajo od spolnosti, drži pa, da se Dawn s svojo gorečo zavzetostjo zanje morda gledalcem z drugačnim mišljenjem zdi smešna. Nič nimam proti takim skupinam, če mladih ne odvračajo od spoznavanja spolnosti in samih sebe. Po drugi strani pa skorajda ni dokazov, da najstniki, ki sodelujejo v takih programih, dejansko zavračajo spolne izkušnje. Številne ameriške šole prirejajo predavanja o devištvu in ameriška vlada letno namenja 100 milijonov dolarjev za financiranje programov o spolni abstinenci. Sicer pa sem prepričan, da film, ki se osredotoča na vagino, pred desetimi leti sploh ne bi bil dovoljen. Gre za besedo, ki je mnogi še dandanes ne izgovorijo naglas.

Izvor edinstvenosti

Pri ustvarjanju Dawn je bila najzahtevnejša naloga pojasniti, odkod njena edinstvenost. Nazadnje sem se odločil, da o tem ne bom presojal sam, podal pa sem dve možnosti. Glede na to, da sem kot otrok oboževal filme, v katerih je bilo prisotno sevanje, bi Dawnino posebno anatomijo morda lahko pripisal bližini nuklearne elektrarne. Poleg tega pa je mogoče, da so se ženske po več tisočih let zatiranja, zapostavljanja, nasilja nad njimi prilagodile na okolje. Morda je Dawn primer, kako se je narava prilagodila svetu, v katerem dominirajo moški.

Dozorevanje

Nisem hotel, da bi moja junakinja postala pošast. Želel sem se osredotočiti na njeno samoodkritje, na dozorevanje. Poglavitno vprašanje je Dawnino devištvo. Ker je članica deviške skupine, njen lik zelo pozno odkrije resnico o anatomski edinstvenosti. Dawn je bilo preprečeno spoznavanje lastnega telesa. Od tega so jo odvračala učitelji, kolegice, družba in tudi sama. Ko se zagleda v čednega Tobeyja, je njena spolna abstinenca na preizkušnji. Del filma je o tej najstniški romanci, prvi ljubezni, zaradi katere se Dawn prvič zave svoje ženstvenosti in anatomske edinstvenosti.

Igralska zasedba

Jess Weixler (Dawn) je v celovečercu Vaginalni zobje odigrala svojo prvo glavno vlogo. Leta 2006 je v kinematografih gostovala z vlogo v filmu Ishaia Settona The Big Bad Swim. Sodelovala je tudi z režiserjem Danielom Schechterjem v drami Goodbye Baby in Markom Levinom v družinski komediji Little Manhattan. Zaigrala je še v kratkih filmih Blood in the Sand režiserja Sama Golda in Clear Out režiserja Briana Mertesa.

Gledalci pred malimi zasloni so jo lahko spremljali v ABC-jevi serijah One Life to Live in All My Children. Nastopila je tudi v serijah The Guiding Light, Criminal Intent, Everwood in Hack.

Prepričljive nastope niza tudi na gledaliških odrih, med drugim v igrah Great Falls Leeja Blessinga, The New New Kelly Stuart in Left To Right Stevena Deitza.

John Hensley (Brad) se je pred kratkim preizkusil z vlogama v filmih 50 Pills Thea Avgerinosa in Peoples Josepha Arderyja. Trenutno igra v izjemno uspešni seriji Nip/Tuck, ki je na sporedu že peto sezono.

Svoj televizijski prvenec je zabeležil leta 1999, in sicer z vlogo v kultni seriji Strangers With Candy. Nase je verjetno najbolj opozoril z dopolnjevanjem igralske zasedbe v večkrat nagrajeni seriji The Sopranos, navdušil pa je tudi v serijah Madigan Men in Witchblade.

Filmska ekipa

Mitchell Lichtenstein (scenarij/režija)
Vaginalni zobje so njegov prvi celovečerec. Leta 2004 je napisal scenarij za kratki film Resurrection, ki ga je tudi režiral. Z njim se je predstavil na beneškem filmskem festivalu, nato pa so ga zavrteli na številnih drugih, tudi v Londonu in Miamu.

Morda se je gledalcem najbolj vtisnil v spomin z igralskima vlogama v vojni drami Roberta Altmana Streamers (najboljši igralec na beneškem festivalu leta 1983) in komični drami Anga Leeja The Wedding Banquet (zlati medved na berlinskem festivalu leta 1993; nominacija za nagrado Independent Spirit).

Trenutno ustvarja filmska projekta Happy Tears in A Charmed Life.

Joyce Pierpoline (produkcija) je z režiserjem Mitchellom Lichtensteinom že sodelovala, saj se je podpisala kot producentka pod njegov kratki film Ressurection. Producirala je tudi celovečerec Neila Labuta, In the Company of Men, ter dokumentarne filme za evropske televizijske postaje Arte, RAI in Canal Plus.

Komentarji

22.2. 2008 ob 15:20

omg loool iz opisa sodeč je zelo zanimiv in bolan film! :D komi čakam!

— hhhfff
26.2. 2008 ob 17:03

hahahaha, wtf? :D

— MIHC
4.3. 2008 ob 0:00

fantje ne gledat tega filma da se pol neboste kaj bal..........

— adlfhagdg
12.3. 2008 ob 0:00

okej, fuj XD

— Ninno.
17.3. 2008 ob 0:00

tisti ko si je zmislo toti film je pa res bolan

— cod4 and wow the best
17.3. 2008 ob 18:16

Kaj a "Zobje" ni blo dost? Ste rabl kej bl šokantnega?
Dejte raj no mal razmislit....

— JJ
28.4. 2008 ob 2:00

haha a to nei bi bla kao grozljivka
lol

— someon
3.5. 2008 ob 19:51

sm ze gledu pa je zelo slb!!

— adrijan Vrtacnik
6.5. 2008 ob 20:04 zvezdica

Eden izvirnih filmov, če si želite nekaj z izvirno tematiko v filmu, je Teeth pravi naslov za vas. Igranje resda ni odlično, vendar kjub temu deluje spodobno in doda dodaten čar filmu.

Priporočam 8/10

— Svecka
8.5. 2008 ob 2:00

Vaginalni zobje. Prevod leta.

— :RR
9.5. 2008 ob 22:09

Ne vidi se zob, razen enega, pa še ta ni v vagini. Razočarn ;(

— Matija
11.5. 2008 ob 21:03

bedn film ful...kao je shrljivka a več se nasmeješ... je pa ful nagnusen film...bogi fantje...

— alexandra111
15.5. 2008 ob 2:00

Debilen slovenski prevod!

— Bruno
22.5. 2008 ob 18:22

Pa je bil ta film u kinu (ker je predstavljen na strani od Koloseja)? Ali mogoče še bo? Prašem ker ga nisem zasledil.

— radovedn
18.7. 2008 ob 17:21

ah sm gledala že ta film..nč posebnega res...zgodba je zanimiva ...sam na koncu k use seštejete ni vredn ogleda....

— tinna
18.7. 2008 ob 17:23

kr neki.že iz opisa vidš d je butast film!

— me****
18.7. 2008 ob 17:24

film je ubistvu eno velko sranje se opravicujem za grde besede, v filmu lahko vidite po ducata odrezanih penisov oz odgrizenih vseskupaj kr neki.

— alen
21.7. 2008 ob 2:00

sn glejo mal krut film!!!!

— michael
24.7. 2008 ob 22:09 zvezdica

Film sem si pogledal pred časom in lahko rečem samo to, da mi je resnično žal teh slabih 2h ki sem jih porabil za ogled te podpovprečne grozljivke. Glede na tematiko, ki je še dokaj izvirna, bi lahko naredili toliko boljši izdelek.

Odsvetujem ogled vsem... 3/10

— Mr. Vega
27.7. 2008 ob 2:00

bedn film sami odrezani penisi pa slaba tematika!!!!!

— jackson
28.7. 2008 ob 2:00

sem gledala in je smeh filem:)

neka nova tematika..in zanimivo..:P

— kaja
28.7. 2008 ob 17:40

BALKANNNNNNNN RULSSSSSSSS

— vsemogocni jakc
30.7. 2008 ob 2:00

ne gledat ker je škoda cajta in gnara za ta film. HORRIBLE

— denis
30.7. 2008 ob 2:00

Tudi meni se je film zdel popolna izguba časa. 2/10

— JV
30.7. 2008 ob 2:00

Uglaunem film je podn ampak hud ob enem ;))))

— Nina
1.8. 2008 ob 2:00

ta film je bolan :S

— lala
3.8. 2008 ob 2:00

Živjo, film sem si ogledala in moram priznati, da ni nič kaj posebnega. Sicer začetek mi je bil zanimiv, potem pa.... Skratka nič kaj ekstra

— Suzy
3.8. 2008 ob 18:13

Po zapravljenih urah boste zahtevali denar nazaj...

— gledalec
4.8. 2008 ob 2:00

Pa kaj ni to že bilo na sporedu?
Ali so ga le prestavili terminsko?
ZA PREVOD PA NOBELOVO NAGRADO PREVAJALCU!

— Borut
4.8. 2008 ob 16:10

čis ql film...

— an
5.8. 2008 ob 2:00 zvezdica

Film ni ravno tako dober, da bi zapravljali denar za si ga ogledat v kinu.
Je pa primeren za zvečer, ko se hočeš malo sprostit. Ni ti treba razmišljat, pa še nasmeje te.

— povprečno
6.8. 2008 ob 2:00

Pričakovala sem res dober film, zaradi izvirne teme. Po ogledu pa mi je žal, da sem si ga ogledala, ker me je na trenutke dolgočasil in niti grozen ne smešen ni bil (mogoče na trenutke)
Ocena filma: 3,5/10

— Kitty cat
8.8. 2008 ob 2:00

pred pari meseci sem gledal ta film... mislu sem da bo kaj podobnega idle hand ali podobnega žanra... no bil sem šokiran kako lahko sploh posnemejo tako budast in neokusen film; ni grozen, še manj je smešen je pa zelo neokusni in holivodski... vglavnem zelo ponesrečen poiskus združitve komedije in grozlijvke

— nejc
8.8. 2008 ob 2:00

zanimiv film:)

— x
8.8. 2008 ob 16:08

Se strinjam z Mr.Vega, film je totalno razočaranje...tudi jaz odsvetujem ogled!

— Omas
10.8. 2008 ob 2:00

Film sem si ogledala pred dvema tednoma. Ni mi dober, se ga pa bom spominjala še kar nekaj časa. Preprosto je njegova tematika tako zanimiva in ceu film sem se čudila temu kaj se lahko ljudje spomijo ;)

— Binca
13.8. 2008 ob 2:00 zvezdica

Film, ki naj bi spadal pod žaner komična srhljivka, mi ni bil niti malo srhljiv še manj pa komičen. Ni vreden ogleda v kinu, škoda časa in denarja.

— keti
15.8. 2008 ob 2:00

film je čisto brezveze. sigurno ni vreden 5€. odsvetujem.....

— Sunshine
15.8. 2008 ob 2:00

Film je živa bedarija!!!! Odsvetujem

— Plema
15.8. 2008 ob 2:00

Film, ki si ga definitivno ne bom pogledal še enkrat. Zelo slaba igralska zasedba. Zgodba je sicer zanimiva, vendar nejasna.

Ocena: 2/10

— Gape
15.8. 2008 ob 14:56

Morm rečt, da je zanimiu film, posebi zrd svoje vsebine. Nevem, če je bla že gdaj predstavljena na tak način. Če maš smisel za humor, ti je tud smešn. Grozljiv pa res ni kej preveč. Če maš prosti čs si ga oglej, popestriu ti bo dan.

— Zanimiu
17.8. 2008 ob 2:00 zvezdica

Izvrirna tematika čisto nič ne pomaga. Film je odvraten. Ni niti smešen, niti
grozljiv. V njem samo mrgoli krvi in "odgriznjenih" moških udov. Kot kakšna
poceni grozljivka, kjer točno veš kdaj se bo kaj zgodilo, ampak ti gre potem,
ko se zgodi, še vedno na bruhanje zaradi raztresenega drobovja.

Sploh ne vem komu naj bi bil namenjen.

Zagrizenim feministkam ker simbolno prikazuje moč ženske, da se
maščuje moškemu? Ne, saj je preveč krvav, da bi jim bil všeč.
Potentnim moškim? Nah - ni niti enega prizora kjer bi bila glavna igralka zares
čisto naga, pa tudi odgriznjeni penisi niso ravno vzburjajoči.
Edini, ki mogoče uživa ob tem, je tisti, ki z veseljem gleda tudi filme v
stilu "Texas Chainsaw Masacre", drugim vse skupaj močno odsvetujem.

— fiction
18.8. 2008 ob 16:32

tole bo po moje neki tazga koker scary movie

— jao
19.8. 2008 ob 2:00

o bed

— hhh
20.8. 2008 ob 2:00 zvezdica

Film je res obupen. Zgodba je neverjetno dolgočasna in butasto nesmiselna. Poanta vsega je to, da punca, ki ji ni do sexa odgrizne tipu stvar. Kandidat za najslabši film leta.

— ana
21.8. 2008 ob 16:35

Film je dober, sem si ga ogledal, resda se mi ne zdi nevem kaj izviren, niti ne kaj preveč dobro igranje, je film smešen ravno zaradi tega ker je precej trapast. Tako da bi film odsvetoval vse ki nimajo smisla za humor in vsem, ki ga imajo.

— Matic
22.8. 2008 ob 2:00

dobra ideja, zelo slaba izvedba.

— john
22.8. 2008 ob 16:05

Obupen film. Ni ne smešno ne grozljivo.

— submit
23.8. 2008 ob 16:34

Film je čista kap!! Milsim, škoda časa, kaj šele denarja!

— punchka
23.8. 2008 ob 16:34 zvezdica

Za film bi nekako pričakoval več izvirnosti ter več dogajanja. Poleg tega, da ko ženska enkrat ugotovi, kaj njeno mednožje zmore, se vse dogaja le okoli tega, prikazuje odpadle ude in prav nič drugega. Film je skrajno dolgočasen in ni vreden ogleda žal res ne.

Ocena: 2/10

— Petercek
23.8. 2008 ob 16:35

Ma Menii Iee Biuu Tkooo Smešenn ress...
Priporočam Tistim ki se radii Smejetee=)=)hehehe
Smejali Smo Se ceu filemm Celih.....1h 28minXD
vrjemte mii!

— X sanja X
26.8. 2008 ob 16:08

med filmom sem raje gledav v mobilni telefon kot pa u kino ekran!!!

— xxx
27.8. 2008 ob 2:00

heii.jzt sm si sla ogledat film z prijatelji in ker smo najstniki smo pokal od smeha xD.sploh ni grozlivka zame prej kumedija.tko da ce se zelite SMEJAT si ga oglejte =P

uziiuiitee x3x3

— patii
28.8. 2008 ob 18:45

Najslabši film kar sem jih videl. Mi je žal da se nisem prej pozanimal kakšen film je. Ga ne priporočam nikomur!!!!

— nejc
29.8. 2008 ob 19:38

oK...fiLm Rees sam za smeJat..čepRou n tRenutke maL boLaan =)

— ena*
30.8. 2008 ob 2:00

na kratko-nič posebnega

— jessy
31.8. 2008 ob 2:00

ker bedn film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rajš ga ne glejte!!!!!!!!!!!!!!!!
ne priporočam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— dsa
1.9. 2008 ob 2:00 zvezdica

nekaj bi dodala!popolnoma vsi na tem forumu se zgražate nad filmom!Če vam res tako zelo ni dober potem sploh ne zahajajte gledati take filme!in s vašim pretiravanjem:mrgoli odgrizenih moskih udov,prelivanje krvi...bla bla!odgrizeni udi so samo 3 penisi in nekaj prstov,ki se jih itak ne vidi!in jaz sem ženska,pa me je film res navdusil!moras ga razumeti!vi ocitno tega nocete in zato vam film ni bil vsec!film priporocam-tudi nastnikom seveda,vsaj nad 14,ce se vam zdi vsebina uredu,in ne govoriti da se igralke ne vidi popolnoma gole,seveda se jo!Pa se res pohvala za vse igralce,se posebej pa za tobeya,ki je tako ljubek fant,da bi res rada zvedela kaj več o njem-ce ima kdo..naj napise!prosim

— katja
1.9. 2008 ob 15:22 zvezdica

Še nikoli do zdaj nisem zapustil kino dvorane pred koncem filma... No, dokler si nisem ogledal tega izgovora za "film".
Na kratko povedano ta film ni niti komičen, niti grozljiv, temveč je zgolj splet nepovezanih dogodkov vse do točke, ko kakšnemu nesrečnemu moškemu vaginalni zobje odgrizneji kakšno ekstermiteto. Na kratko se bi film lahko opisalo z besedo "bizarno"...
Moj nasvet je; Ne zapravite slabih dveh ur vašega življenja s tem patetičnim izgovorom za film.

— Slunko
2.9. 2008 ob 2:00 zvezdica

Film je neumen, pridna deklica z zobatim mednožjem se na koncu prelevi v neko kvazi fatalko. Prej pridna nedolžnica npr zapelje celo svojega brata ( ceprav res nista v sorodu ) samo da mu lahko z vagino odgrizne njegov penis. Vsi odgrizki izgledajo enako, najbrz so za vse tipe uporabili isti rekvizit - dobro zapečeno hrenovko z žara:) ne bom rekel, da ni vreden ogleda, ker smo ljudje takšni, da si radi pogledamo stvari, ki so zelo dobre IN pa stvari, ki so zelo slabe:)tako, da poglejte si ta film; v družbi prijateljev kakšnega pivca in še česa zna biti zelo zabaven, kot da bi gledal slovensko EMO, tak zanič, da je že smešno:)

— lovro
4.9. 2008 ob 2:00

KUJ KRUT FILM, ZA DEČKE PA EN NASVET NE POSILJEVAT DEKLET;)

— LEPOTEC
7.9. 2008 ob 2:00 zvezdica

Film je čisto enostavno krščanska propaganda za abstinenco pred poroko. Moške prikazuje kot nezmožne ljubezni in seksualno agresivne do žensk, spolnost pa kot nekaj umazanega, kot višek nečistosti in ogabe pa je prikazan moški penis.
Poleg tega je film dolgovezen, slabo zaigran, niti malo srhljiv in še manj komičen.

Odsvetujem ogled.

— Luka Strnisa
7.9. 2008 ob 20:47

joj...groza kakšn film...že po pol ure sem zapustila dvorano k je bila že tako ali tako prazna...porazno

— razočarana
9.9. 2008 ob 2:00

Filem smrdi!!!!!!!!!!

— A.l.en
17.9. 2008 ob 16:09

Film je neverjetno slab. To je ena tistih novodobnih 'srhljivk', kjer ne veš ali bi se smejau,jokal ali bi te bilo strah...

Zelo odsvetujem ogled!!!

— Miha
19.9. 2008 ob 14:28

Hvala, prebral sem si opis, zdaj ne potrebujem iti v kino, ker se mi zdi brezveze.
Pa lep pozdrav!

— kritik_žurnal24
21.9. 2008 ob 20:39

Glede na to, da je bil film kritiziran iz vseh strani, sem se po njegovem ogledu začudila oz.presenečeno vprašala kaj je bilo tolk slabega v njem. Tematika odlična! Igralci sicer niso medijsko znani a je film po kvalitetni temi in globjem razmišljanju zelo dober. Priporočam ogled a hitro, saj je film v zadnjih izdihljajih!

Ocena 8,5/10

— zadovoljna stranka
30.9. 2008 ob 18:05

Ce si emo ti bo mega!!!!!

— Peter
22.11. 2008 ob 13:54

men tud ni gud k mu bejba tiča odgrizne

— jan
19.7. 2009 ob 21:48

najbol glup film na svetu
tko da jst ga namest vs nebi gledala
ne tratte dnarja raj si kupte nwm burek kokr pa da gledate ta burek od filma

— k
1.3. 2011 ob 20:36

film sem gledala in me je navdušil - ko sem ga gledala prvič.
potem ga nikakor nisem več hotela videti ker se mi je zdel čisto preveč strašen :S
ko pogledam kakšne filme od tega filma..mi res gre tako na bruhanje in ko se spomnim vseh prizorov ''odgriznjenih'' penisov itd. .. res strašen film mi je..ne morem ga več gledati..preprosto ko ga 1x vidiš ga ne moreš več pogledat..HUD&DOBER&USE..samo zame preveč strašen in mi gre na bruhanje ob slikah in prizorih odgriznenih penisov,res. drugače pa hud film..rada bi gledala še 1x amapak nemorem..kot sem že povedla..KUL FILM (: zame je bil čisto najboljši.
IN NE RAZUMEM KAKO LAHKO REČETE DA JE ZANIČ IN DA NI VREDEN ZA KINO..TAKO POVEM : VSAK IMA SVOJ OKUS IN NEMORETE NEKOMU ''ODSVETOVAT'' IT FILMA GLEDAT,KER MOGOČE BO NJEMU VŠEČ! ĆE TI NI VŠEČ OBDRŽI TO ZASE ALI VSAJ NE ODSVETOVAT DRUGIM,KER MOGOČE JE NJIM ČISTO VŠEČ IN IMAJO ONI DRUGAČEN OKUS. KOR SEM REKLA - VSAK ČLOVEK IMA DRUGAČEN OKUS IN TEGA NE MORETE :) ..
JAZ PA GA PRIPOROČAM - TISTIM KI IMAJO DOBER ŽELODEC IN RADI GLEDAJO GROZLJIVKE..MENE NI NITI MALO NASMEJAL..MENE JE RAZGORZIL TOTALNO.

KISS

— Xgirl

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.