Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Uncharted

Uncharted
pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 17.2.2022, Kolosej Ljubljana
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Art Marcum Matt Holloway and Rafe Judkins
Režija: Ruben Fleischer
Scenarij po eni najbolj prodajanih računalniških iger vseh časov. Uncharted pripoveduje zgodbo o Nathanu Draku in njegovi prvi pustolovščini in njegovem rivalskem partnerju Victor "Sully" Sullivan. Glavno vlogo je prevzel Tom Holland. Film bo predstavil kako Nathan Drake postane lovec na zaklade in odkrije enega največjih misterioznih zakladov.

Uncharted predstavlja občinstvu premetenega Nathana Draka (Tom Holland) in njegov prvi lov na zaklad z nabritim kolegom Victorjem Sullivanom – Sullyjem (Mark Wahlberg), Epski akcijsko-pustolovski film, ki ga je navdihnila slavna serija videoiger, sledi Natu in Saullyju po vsem svetu na nevarnem lovu za »največjim doslej še neodkritim zakladom«, obenem pa tudi po različnih sledeh, ki utegnejo pripeljati Nata do davno izgubljene brata.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.