Kolosej
Film distribucije Continental Film

Ubijalski intervju

komedija
1h 52min / 112min
Leto: 2014
Država: ZDA
Scenarij: Dan Sterling, Seth Rogen in Evan Goldberg
Ustvarjalci komedij Super hudo, Zadetki: Ananas ekspres in Konec je tu se tokrat odpravljajo v Severno Korejo, kjer želita priljubljeni novinar Dave in producent Aaron opraviti intervju z diktatorjem Kim Jong-unom. Toda še preden se lahko podata na pot v neznano deželo, na njuna vrata potrkajo agenti CIE in ju rekrutirajo, da bi hkrati opravila atentat na osovraženega samodržca. Oborožijo ju z najrazličnejšimi pripomočki, toda nič ju ne more pripraviti na nore pustolovščine, ki ju čakajo onkraj meja svobodnega sveta.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.