Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Trezor

None
srhljivka
Podnapisi
Leto: 2021
Jezik: angleščina
Scenarij: Borja Glez.
Akcijska srhljivka Trezor predstavlja zgodbo o skrbno načrtovani misija ropa najbolj varovane banke na svetu, v kateri je shranjen zaklad iz davno potopljene ladje. Film je režiral Jaume Balagueró, scenarij so napisali Rafa Martínez, Andrés M. Koppel, Borja Glez. Santaolalla, Michel Gaztambide, Rowan Athale, v glavnih vlogah pa zaigrajo Freddie Highmore, Liam Cunningham, Astrid Berg?s-Frisbey, Sam Riley, Luis Tosar, Axel Stein, Famke Janssen in Jose Coronado.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.