Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Žur pred Božičem

komedija
Podnapisi
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Evan Goldberg, Kyle Hunter, Jonathan Levine in Ariel Shaffir
Režija: Jonathan Levine
Ustvarjalci neobrzdanih komedij Konec je tu in Sosedi predstavljajo novo zabavno pustolovščino, ki bo božično veselje prikazala v povsem novi luči. Ethan, Isaac in Chris že več kot desetletje na božič uganjajo najbolj neverjetne norosti, toda ker bo Isaac dobil sina, Chris pa si zaradi slave ne sme več privoščiti škandalov, bo to njihov zadnji divji božič. Trojica se z najboljšimi nameni poda na najbolj razvpito zabavo v mestu, vendar že na poti naletijo na številne smešne in boleče težave, ki se stopnjuje v nepozabni božični kaos.

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) in Chris (Anthony Mackie) so prijatelji že od malih nog in zadnjih deset let skupaj proslavljajo božični večer v znamenju razvrata in norčij. Ob vstopu v odraslo življenje se bo morala njihova tradicija končati, ampak ne pred še zadnjim bučnim žurom – takim, ki ga nihče ne bo pozabil.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.