Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Hollywoodska prevara

The Comeback Trail
akcijska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 22.7.2021, Kolosej Ljubljana
1h 44min / 104min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: George Gallo, Josh Posner, Harry Hurwitz
Režija: George Gallo

To poletje bo v znamenju pravega prikaza zakulisja snemanja filmov v Hollywoodu, saj v kriminalni komediji z naslovom Hollywoodska prevara tri velike filmske legende – oskarjevci Robert de Niro, Morgan Freeman in Tommy Lee Jones – prikažejo, kako se lahko, kljub drugačnim načrtom, posname izjemna uspešnica, kakšen vpliv ima pri tem mafija in kakšne so razmere v filmski industriji.

O ZGODBI:

Producent Max Barber (Robert De Niro) je po svojih številnih filmskih polomijah do vratu zadolžen pri mafijskemu šefu Reggieju Fontaineju (Morgan Freeman). Ker je ogroženo njegovo življenje, se Max odloči, da bo produciral nov film, med snemanjem pa ubil glavnega kaskaderja in pobral visoko zavarovalníno. Ko v film zvabi ostarelo zvezdo Dukea Montano (Tommy Lee Jones), ne pričakuje, da bo starega pijanca kamera znova oživela. Ker Dukea ne uspe ubiti med izvajanjem preprostega prizora, ga Max postavlja v vedno nevarnejše situacije. In ko Duke preživi eno kaskadersko akcijo za drugo, se zdi, da bo Max posnel najboljši film v svoji karieri.

ZANIMIVOSTI:

  • Komedija je posneta po istoimenskem filmu iz leta 1982, ki ga je režiral Harry Hurwitz.Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.