Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

The Comeback Trail*

The Comeback Trail
akcijska komedija
*film še nima uradnega slovenskega naslova
Podnapisi
Na sporedu od: 17.12.2020, Kolosej Ljubljana
1h 44min / 104min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: George Gallo, Josh Posner, Harry Hurwitz
Režija: George Gallo
Pohlepni producent Max Barber se, dolžan mafiji, odloči da bo produciral nov akcijski film, z namenim da bo umoril glavnega igralca in pobral zavarovalnino. V glavni vlogi se znajde Mintana, starajoča se in izprana filmska zvezda. Vendarle se izkaže, da se starega in depresivnega pijanca ne bo znebil tako zlahka. Kadri postajajo vedno bolj nevarni, Montana preživi sceno za sceno, Max pa nevede začne snemati najboljši film v svoji karieri.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.