Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Spirala Bolečine: Nova zapuščina igre žaga

grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 28.10.2021, Kolosej Ljubljana
1h 33min / 93min
Leto: 2021
Država: ZDA
Jezik: angleščina
V eni izmed glavnih vlog novega nadaljevanja bo Samuel L. Jackson, poleg njega pa nihce drug kot igralska legenda Chris Rock, ki se je tokrat postavil tudi v vlogo scenarista. Rock bo igral policaja za petami serijskemu morilcu, odgovornemu za številne groteskne smrti, njegov partner bo Max Minghella, Samuel L. Jackson pa bo igral Rockovega oceta.

"Reboot" filma Žaga z naslovom SPIRALA BOLEÈINE: NOVA ZAPUŠÈINA IGRE ŽAGA (Spiral: From the book of Saw) bo zaledenel kri v žilah vsem ljubiteljem groze! V eni izmed glavnih vlog novega nadaljevanja bo Samuel L. Jackson, poleg njega pa nihèe drug kot igralska legenda Chris Rock, ki se je tokrat postavil tudi v vlogo scenarista.
Rock bo igral policaja za petami serijskemu morilcu, odgovornemu za številne groteskne smrti, njegov partner bo Max Minghella, Samuel L. Jackson pa bo igral Rockovega oèeta.

Že dolgo èasa nismo videli tako napetega napovednika, pošastne pasti, iznajdljivi namigi in grozljivo ozraèje pa so nekaj, kar prièakujejo vsi oboževalci žanra. To je vsekakor povsem nov pristop vsem poznane Žage.
Producenta sta tokrat Mark Burg in Oren Koules, režiral pa je Darren Lynn Bousman, ki je delal tudi na filmih Žaga 2, 3 in 4. Glavni razlog za novo verzijo pa je nihèe drug kot Chris Rock, saj obožuje franšizo in je bil pobudnik projekta.

Franšiza Žaga (Saw) se je zaèela leta 2004, skupno pa so do sedaj posneli osem filmov, zadnji je bil predvajan leta 2017 (Jigsaw). Vseh osem filmov je po vsem svetu zaslužilo skoraj milijardo dolarjev.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.