Kolosej
Film distribucije Fivia

Poguba 2

grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 27.8.2015, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: C. Robert Cargill, Scott Derrickson
Režija: Ciaran Foy
Po krvavi smrti družine, ki je po vselitvi v staro hišo odkrila posnetke podobnih krutih umorov, srhljivo poslopje dobi nove stanovalce. Novega doma se tokrat veseli zaščitniška mama in njena 9-letna sinova dvojčka, toda kmalu so priča nerazložljivim in zelo srhljivim dogodkom. Med raziskovanjem zgodovine hiše spoznajo, da jim po življenju strežejo demonske sile, ki krvavo hrepenijo po novih žrtvah. Soočeni z neverjetno grozo počasi ugotavljajo, da se utegnejo temačne sile polastiti njihovih teles in tako izvršiti grozljivo poslanstvo.

Komentarji

31.8. 2015 ob 11:55

zlo zanimiv film

— nina
10.9. 2015 ob 13:13

Dobra grozljivka... sicer je prvi del boljši... priporočam vsem ki so gledal prvi del da si ogledajo tudi drugega ☺

— Top shit
26.9. 2015 ob 14:13

Ena najslabsih grozljivk. Totalno sranje. Se mi se ni zgodilo da bi med filmom hotel zapustit dvorano....

— love horror

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.