Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Še vedno verjamem

romantična glasbena drama
Podnapisi
Na sporedu od: 25.6.2020, Kolosej Ljubljana
1h 55min / 115min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jon Erwin, Jon Gunn
Resnična zgodba, posneta po avtobiografiji z istim naslovom, sledi glasbeniku Jeremyju Campu in njegovi ljubezni do svoje prve žene, s katero se je kljub njeni smrtni bolezni poročil oktobra 2000. Na medenih tednih sta izvedela, da se je Mellisin rak razširil, nakar je februarja leta 2001 umrla. Film prikazuje Campova najstniška leta, njegov vzpon v svetu glasbe in na koncu tudi srečanje s svojo drugo ženo, Adrienne.

Resnična zgodba, posneta po avtobiografiji z istim naslovom, sledi Campovi ljubezni do svoje prve žene, s katero se je kljub njeni smrtni bolezni poročil oktobra 2000. Na medenih tednih sta izvedela, da se je Mellisin rak razširil, nakar je februarja leta 2001 umrla. Film prikazuje Campova najstniška leta, njegov vzpon v svetu glasbe in na koncu tudi srečanje s svojo drugo ženo, Adrienne. Jeremy Camp ima za seboj bogato glasbeno kariero, mnoge nagrade in priznanja, več kot 4 milijone prodanih albumov, 3 nominacije za American Music Awards in nominacijo za nagrado Grammy. Film temelji na njegovi intimni izpovedi v knjigi „I Still Believe”, kjer je z bralci podelil svoje najbolj osebne življenjske izkušnje in preizkušnje.

Komentarji

30.6. 2020 ob 16:59

Vau! Veliko glasbenih, predvsem biografskih filmov zadnje čase. Ta pa žal ni eden od boljših. Vsaj gledano z vidika kritikov. Včasih so nastopi igralcev ''leseni'', dialog je že neizviren in preveč uporabljen. Film je za moj okus tudi preveč pobožen/verski. Sicer me ne moti, ampak je bilo tega res ogromno v tem filmu, prav tako pa film ni toliko žalosten kolikor sem mislil, da bo.

Sedaj pa k pozitivnim stvarem...

Moram priznati, da sem ta film zapustil z nasmeškom na obrazu. Film hitro mine, vse pesmi gredo zelo hitro v uho, kemija med igralcema K.J. Apa in Britt Robertson je večinoma res fenomenalna, skoraj kot, da bi bila zares v zvezi. Prav tako pa mi je bila všeč prisotnost enega igralca iz mojega najljubšega filma. Gary Sinise (Poročnik Dan iz Forrest Gumpa) igra očeta Jeremyja Campa. Ni veliko v filmu ampak sem bil zelo vesel, da ga končno spet vidim v kakšnem filmu. Pozabil pa sem tudi omeniti, da je film prava paša za oči. Zelo barvit.

Težko ocenim ta film. Mogoče bi mu lahko glede na razmerje pozitivnih in negativnih stvari dal 7/10*. Ne glede na malce nižjo oceno vas bo ta film vseeno zadovoljil. Če imate zmenek je ta film perfekten.

— Quick movie reviews by Haris

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.