Kolosej
Film distribucije Kolosej kinematografi

Roboti z Marsa 3D + Božiček in Snežak 3D

Robots of Mars + Santa vs. Snowman
animirana 3D akcijska komedija
Praznično 3D doživetje za male in velike otroke
Sinhronizirano
37min / 37min
Leto: 2006
Jezik: angleščina
V zabavni 3D božični dogodivščini se bosta Božiček in Snežak borila za to, kdo bo v resnici glavni dostavljalec daril v prazničnem času. A Snežak, ki ga premaga pohlep, bo moral šele spoznati, v čem je skrivnost božičnih praznikov in obdarovanja tistih, ki jih imamo radi. Roboti z Marsa so simpatična 3D dogodivščina, v kateri spremljamo napore robota Iskrivca in njegovih prijateljev, ptičke Žvrgolinke in psička Sunka, ko morajo Noremu Doktorju pomagati, da Nadzlobni Nadzornik Marsa ne bi zavladal vesolju. Oba filma sta sinhronizirana v slovenščino!

Roboti z Marsa 3d

V filmu slovensko govorijo:

Marko Potrč (Nori doktor in Nadzlobni nadzornik);
Urška Hlebec (Žvrgolinka);
Srečko Kermavner (Sunek);
Gašper Jarni (Iskrivec);
Miha Alujevič (Škilavec) in
Samo Drole (Grdobec).

Komentarji

10.1. 2011 ob 20:25

1. in pomoje zadnji kumentiram

— prvi

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.