Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Priklicano zlo3: Kriv je Satan

None
srhljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 8.7.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Jezik: angleščina
Preklicano Zlo 3 razkriva grozljivo zgodbo terorja, umora in neznanega zla, ki je šokiralo celo izkušena paranormalna preiskovalca Eda in Lorraine Warren. Eden njunih bolj senzacionalnih primerov se zacne z bojem za mlado dušo in ju popelje dalec od vsega, kar sta kadarkoli doživela in videla, prvic v zgodovini ZDA pa se bodo morali tudi obtoženi umorov boriti proti zli demonom. Patrick Wilson in Vera Farmiga se vracata kot Ed in Lorraine Warren, tokrat pod vodstvom režiserja Michaela Chavesa.

Eden najbolj senzacionalnih primerov njunih arhivov se je začel z bitko za dušo mladega fanta, kasneje pa ju je poipeljal preko vsega, kar sta do takrat videla in doživela. Hkrati je primer postal tudi prvi v zgodovini Združenih držav Amerike, pri katerem se je obtoženi za umor v svojo obrambo skliceval na obsedenost z demoni.

Pod režijsko taktirko Michaela Chavesa ("Prekletstvo žalujoče ženske") se v vlogi Eda in Lorraine Warren ponovno vračata Patrick Wilson in Vera Farmiga. Poleg njiju v filmu igrajo še Ruairi O'Connor, Sarah Catherine Hook in Julian Hilliard.

Priklicano zlo 3: Kriv je Satan sta producirala James Wan in Peter Safran, ki sta sodelovala pri vseh filmih iz sveta Priklicanega zla. Chaves je režiral po scenariju, ki ga je pripravil David Leslie Johnson-McGoldrick ("Priklicano zlo 2", "Aquaman"), prav tako pa je skupaj z Jamesom Wanom spisal tudi zgodbo.

To je sedmi film v svetu "Priklicanega zla", ki je največja franšiza grozljivk kadarkoli posneta, a skupnim globalnim zaslužkom več kot 1.8 bilijonov dolarjev. Franšiza vključuje prva dva filma Priklicano zlo, Annabelle, Annabelle: Stvarjenje, Nuna in Annabelle 3.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.