Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Pred nevihto

Före stormen
drama
Pomembne odločitve so padle...
Pogubna dejanja so storjena...
V tistih zadnjih trenutkih...
pred nevihto
Na sporedu od: 31.10.2002, Kolosej Ljubljana
1h 46min / 106min
Scenarij: Mikael Bengtsson, Reza Parsa
Režija: Reza Parsa
Ali je taksist, doma iz Bližnjega vzhoda, zdaj pa živi na Švedskem z ženo Švedinjo in dvema najstniškima hčerkama. Vendar pa njegova družina ne ve, kaj je včasih bil... In kaj je storil v svoji rodni domovini na bližnjem vzhodu.

Groza zopet zaide v Alijevo življenje, ko mu kurir prinese srhljivo sporočilo iz njegove sumljive preteklosti. Paket, v katerem je odrezan prst s poročnim prstanom. Pravo moro pa začne doživljati v trenutku, ko hočejo gverilci, da se jim pridruži v njihovi borbi proti režimu.

Ali to stori ali pa umre... Na nitki visijo življenja njegove bivše družine. Na dan privre vprašanje: Bo Ali rešil njihova življenja s tem, ko bo vzel življenje nekoga drugega? Bo postavil na kocko prihodnost svoje švedske družine, če bo zavrnil

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.