Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Potovanje skozi spomine

triler
Podnapisi
Na sporedu od: 19.8.2021, Kolosej Ljubljana
1h 56min / 116min
Leto: 2021
Država: Amerika
Jezik: angleščina
Scenarij: Lisa Joy
Režija: Lisa Joy
Scenaristka, režiserka in producentka Lisa Joy v sodelovanju z Warner Bros. Pictures prinaša akcijski triler "Potovanje skozi spomine", kjer bodo v glavnih vlogah blesteli Hugh Jackman, Rebecca Ferguson in Thandiwe Newton. Nick Bannister (Jackman), zasebni preiskovalec uma, se spopada s temnim vendar privlaenim svetom preteklosti, ko svojim klientom pomaga obuditi izgubljene spomine. Njegovo življenje na obrobju Miamija se nenadoma moeno spremeni, ko sprejme novo stranko, Mae (Ferguson) in pri kateri se preprosta naloga izgubljenega in najdenega spomina sprevrže v nevarno obsesijo. Medtem ko Bannister poskuša odkriti resnico o izginotju Mae, odkriva vse vee nasilnih zarot in je kmalu postavljen pred dejstvo: kako dalee si sposoben iti, da bi tiste, ki jih ljubiš, obdržal ob sebi? Poleg z oskarjem nominiranega Jackmana (Nesreeniki, Najveeji šovmen), Rebecce Ferguson (prihajajoei film Dune, filmi Misija nemogoee) in Newtona (Solo: Zgodba vojne zvezd) v filmu igrajo še Cliff Curtis (Megalodon: Predator iz globin, Hitri in drzni: Hobbs in Shaw), z oskarjem nominirana Marina de Tavira ("Roma"), Daniel Wu (Warcraft), Brett Cullen (Joker), Natalie Martinez, Angela Sarafyan in Nico Parker. Film POTOVANJE SKOZI SPOMINE je režijski prvenec Lise Joy, režirala ga je po svojem izvirnem scenariju, skupaj z Janathanom Nolanom, Michaelom De Luco in Aaronom Ryderjem pa je film tudi producirala. Izvršni producenti so Athena Wickham, Elishia Holmes in Scott Lumpkin.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.