Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Poštar Peter

družinski animirani
Sinhronizirano
1h 28min / 88min
Leto: 2013
Jezik: angleščina
Scenarij: Annika Bluhm, Nicole Dubuc in Kim Fuller
Režija: Mike Disa
Priljubljeni poštar Peter se znajde v nemilosti pri novem šefu, zato se odloči za sprostitev udeležiti televizijske oddaje, v kateri iščejo nove talente. Peter žirijo in občinstvo navduši s svojim nastopom, kar mu na glavo nakoplje zavist sotekmovalčevega očeta. Poleg tega se dvolični šef dostavne službe odloči izrabiti Petrovo priljubljenost za dodatni zaslužek, namesto Petra pa naj bi pošto raznašali roboti. Toda Peter kmalu ugotovi, da se je znašel v zlonamerni spletki, zato se z zvestim mačkom odpravi reševat domači Zelendol.

Komentarji

18.1. 2020 ob 8:22

dober*****

— NIko

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.