Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Polje strahu

Escape the Fields
triler
Podnapisi
Na sporedu od: 19.5.2022, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Emerson Moore, Sean Wathen, Joshua Dobkin

Srhljivko je režiral Emerson Moore, ki je tudi napisal scenarij skupaj z Joshuo Dobkinom in Seanom Wathenom. V glavnih vlogah zaigrajo Jordan Claire Robbins, Theo Rossi, Tahirah Sharif, Julian Feder, Elena Juatco in Shane West.

O ZGODBI:

Gre za grozljivo psihološko zgodbo, ki raziskuje človekovo preživetje proti vsem pravilom. Na koruznem polju se prebudi šest neznancev, vsak pa ima ob sebi en predmet. Ne vedo pa še povsem, da bodo ti predmeti njihovo edino sredstvo, da se zaščitijo pred grozečim plenilskim bitjem.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.