Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Petdeset odtenkov črne

komedija
Zaradi eksplicitnih prizorov spolnosti in golote odsvetujemo ogled filma osebam, mlajšim od 18 let.
Podnapisi
Na sporedu od: 4.2.2016, Kolosej Ljubljana
1h 32min / 92min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Rick Alvarez, Marlon Wayans
Režija: Michael Tiddes
Svetovni knjižni in filmski fenomen Petdeset odtenkov sive je dobil svojo veliko bolj temno in neizmerno zabavnejšo različico. Neizkušena študentka Hannah med opravljanjem intervjuja spozna čednega in premožnega Christiana, ki pa se lahko za svoj uspeh zahvali predvsem sreči in ne pameti. Kljub vsemu dobro ve, kaj mora storiti, da se ženskam zašibijo kolena, v svoji spalnici pa skriva tudi nenavadne ljubezenske pripomočke. Ko želi v svoj prepovedani svet povabiti Hannah, osupel ugotovi, da na videz nedolžna mladenka v rokavu (in še kje drugje) skriva številna temačna presenečenja.

Naj se svetovni erotični fenomen udobno namesti in se pripravi, da jih bo dobil po riti!

V kolikor ne živite pod kamnom, se vsaj v določeni meri niste mogli izogniti evforiji, ki je zaradi knjižne trilogije Petdeset odtenkov sive zavladala svetu in doživela vrhunec ob februarskem izidu istoimenske filmske adaptacije. Ta je rušila rekorde gledanosti in prilivala dodatno olje na ogenj že tako razplamteli debati med njenimi zagovorniki in nasprotniki. Sedaj pa je napočil čas, da na najbolj erotično zgodbo tega stoletja pogledamo še z druge plati. S tem ne mislimo na najnovejšo knjigo, ki žgečkljivo razmerje med Christianom Greyem in Anastasio Steel pripoveduje z njegovega vidika, temveč govorimo o prihajajoči filmski parodiji Petdeset odtenkov črne. Njeni ustvarjalci že s prvim napovednikom igrivo naznanjajo, da bodo za VALENTINOVO dodobra našeškali svetovno senzacijo ter iz naših kinodvoran pregnali vso sivino!

“Once you go black, you never go grey.” – Petdeset odtenkov črne

Ameriški igralec, komedijant, producent in scenarist Marlon Wayansje stari znanec filmskih parodij. Med drugim nas je nasmejal s komedijami, kot so Bela modela, Film, da te kap (prvi in drugi del), Lopov z otroškim obrazom in Dance Flick. V dosedanji karieri se je tako že neusmiljeno ponorčeval iz grozljivk, najstniških komedij, trilerjev, plesnih komedij in muzikalov. Tokrat pa je zagrizel še v kraljico erotičnih romantičnih dram – neustavljivo senzacijo Petdeset odtenkov sive.

Nadel si je obleko, si zavezal kravato in stopil v čevlje gospoda Blacka. Tega bo na tekom intervjuja očarala sramežljiva Hana, s katero se bosta nato spustila v burno razmerje. Da pa bo šeškanje svetovnega fenomena še toliko bolj humorno, bo Wayans poskrbel z vključevanjem referenc iz popkulture. V napovedniku denimo že lahko zasledimo navezavo na Kim Kardashian in slačifante iz filma Vroči Mike.

Ne glede na to, ali sodite med zagovornike ali nasprotnike originala, v vsakem primeru si privoščite zabaven večer s komedijo Petdeset odtenkov črne.

Komentarji

3.2. 2016 ob 15:37

to je komedija se vi zafrkavate

— luka
7.2. 2016 ob 14:17

Smešen film! Boljši kot original:D.

— Zuka
7.2. 2016 ob 14:19

lol

— mr black
20.2. 2016 ob 9:58

Katastrofalen film.

— Jana
27.2. 2016 ob 12:26

KATASTROFA od filma!

— Ursa
1.3. 2016 ob 15:57

Najbolj dolgočasen film, ki je zdaleč od komedije vredne ogleda

— Someone who loves dots
11.3. 2016 ob 21:34

Kataststrofalen ugaben in popolnoma nekomicen film. Res za nikamor.

— Muuu
11.3. 2016 ob 21:40

Bog vam pomagaj ce se odlocite toti film gledat.

— Muu

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.