Kolosej

Bruc iz province

komedija, romantični
Na sporedu od: 31.8.2000, Kolosej Ljubljana
1h 43min / 103min
Scenarij: Peter Farrelly, Michael Corrente, Bobby Farrelly
Posnet po zgodbi Petra Farrellyja prihaja film Bruc iz province, zabavna, toda vznemirljiva in zajedljiva zgodba o odraščanju mladega fanta. V mestecu Pawtucket, na Rhode Islandu živi Timothy Dunphy z ločenim očetom, psom z tremi nogami in magnetno privlačnostjo za težave vseh vrst. Njegovi prijatelji nimajo možnosti za bleščečo prihodnost, ki pa se, kot vse kaže, Timothyju obeta, pa če to želi ali ne. Potem, ko se zaleti v parkirani policijski avto, ga oče pošlje na prestižno šolo - ven iz mesta; kamor se vpisujejo pripadniki višjega sloja in kjer bo prav gotovo v manjšini.

Njegovi novi sošolci in šolska ljubljenka (Amy Smart) lahko hodijo na takšno šolo že celo življenje, jih ni moglo prav nič pripraviti na mladega Tomothyja..

Peter Farrelly je svojo prvo novelo Bruc iz province končal veliko prej, kot sta on in njegov brat Bobby postala najbolj vroč par piscev komedij v Hollywoodu. Zgodba, ki temelji na Petrovih lastnih izkušnjah, ki si jih je nabiral med odraščanjem v sedemdesetih na Rhode Islandu, je mešanica srčne pripovedi o družini in prijateljih, s tako absurdno smešnimi domislicami, značilnimi za Farellyja, kot je trinogi pes, noro preganjanje žensk in drugo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.