Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

O Llewynu Davisu

Inside Llewyn Davis
drama
Leto: 2013
Država: ZDA
Scenarij: Joel Coen in Ethan Coen
Režiserja oskarjevskih filmov Fargo, Ni prostora za starce in Pravi pogum predstavljata nenavadno življenje pevca in skladatelja ameriške narodnozabavne glasbe Llewyna. Po samomoru pevskega partnerja se odloči za samostojno kariero, zato prekrižari newyorško glasbeno sceno, vendar kmalu ugotovi, da življenje potujočega glasbenika ni tako enostavno, kot si je predstavljal. Še več težav si nakoplje na glavo, ko izgubi prijateljevo mačko in se spusti v ljubezensko razmerje z ženo drugega prijatelja. Kljub temu ne obupa, toda zdi se, da se je usoda neustavljivo zarotila proti njemu.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.