Kolosej
Film distribucije Fivia

Nož v hrbet (2017)

kriminalna drama
Podnapisi
Na sporedu od: 13.7.2017, Kolosej Ljubljana
1h 38min / 98min
Leto: 2016
Jezik: angleščina
Scenarij: Alastair Siddons
Režija: Adam Smith
Film nas z glasbo dua The Chemical Brothers popelje skozi napeto zgodbo, ki vodi do čustvenega konca. Nož v hrbet ni samo film o družini izobčencev, ampak film o družini kot taki. Film pripoveduje zgodbo treh generacij družine Cutler, ki kot izobčenci živijo v najbogatejšem delu britanskega podeželja. Chad Cutler (Michael Fassbender) je sin kriminalca Colbyja (Brendan Gleeson). Chad se je vse življenje ukvarjal z nezakonitim lovom, krajami in provociranjem policije. Ko pa njegov sin Tyson (George Smith) odraste, se Chad začne boriti za prihodnosti svoje družine. Ko Colby izve, da si Chad želi drugačnega življenja, se odloči, da bo sina in vnuka še bolj vključil v kriminalno dejavnost, s katero se družina ukvarja že generacije. Ko mora Chad neke noči ropati, ga začne loviti policija, kar njegovo svobodo postavi na kocko.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.