Kolosej
Film distribucije Razno

Neznane globine 3D

None
3D dokumentarec
Brezplačni 3D dokumentarni film National Geographic Channela
Podnapisi
Na sporedu od: 20.4.2013, Kolosej Ljubljana
Leto: 2012
Jezik: angleščina

National Geographic Society praznuje v letošnjem letu 125. obletnico obstoja. Ob tej priložnosti si lahko ogledate štiri brezplačne 3D National Geographic Channel filme v Areni Play & Party v Ljubljani.

Dr. Robert Ballard je eden najboljših podvodnih raziskovalcev svoje generacije in meni, da je raziskanega le 5% podvodnega sveta. Od teh 5% je Ballardu uspelo odkriti Titanik, Bismarck, Yorktown in popolnoma nove oblike življenja. Pomislite, kaj vse nas še čaka v teh neodkritih 95%!

Komentarji

19.4. 2013 ob 0:42

To bo še zanimiu

— Filo
20.4. 2013 ob 13:24

zanimiv je :)

— mateja
20.4. 2013 ob 19:01

Nadpovprečno zanič dokumentarec, izjemna izguba časa. Da tehnične izvedbe (npr. Manjkajoči sičniki v podnapisih, "preskakovanje" zvoka, "trganje"slike) niti ne omenjam. Vrhunec predstave je bil 8 letni fantič, ki je pomagal pri žrebanju "nagrad".

— Benjamin

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.