Kolosej
Studio, ki nam je prinesel film Marley in jaz predstavlja čudovio, razburljivo in zabavno zgodbo, posneto po romanu in povedano iz perspektive psička Enza, ki mu je glas posodil legendarni Kevin Kostner. Denny, voznik dirkalnega avtomobila, je v svojem življenju popolnoma predan duhovitemu, pametnemu in predvsem zelo človeškemu psu - Enzu. Enzo je za Dannyja več kot domači ljubljenček, je njegov najboljši prijatelj. Nekega dne, Danny spozna učiteljico Eve, se v njo zaljubi, poroči in dobi dojenčka. S pomočjo Eve in Enza se Danny nauči, kako bitiv družinski človek v dobrem in v slabem.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.