Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Navadna ljubezen

romantična drama
Podnapisi
Na sporedu od: 5.3.2020, Kolosej Ljubljana
1h 32min / 92min
Leto: 2019
Jezik: angleščina
Scenarij: Owen McCafferty
V romantični drami nominiranca Liam Neeson in Lesley Manville zaigrata zakonski par Toma in Joan, ki sta poročena vrsto let, njun vsakdan pa pretrese novica, da je žena zbolela za rakom na dojki. Potek zdravljenja osvetli njun odnos, zakonca pa se soočata z izzivi in možnostjo, kaj se lahko zgodi, če se Joan kaj zgodi.

Marca na velika platna prihaja zgodba o zakonskem paru, ki ga pretrese novica o ženini hudi bolezni. V glavnih vlogah zakoncev zaigrata nominiranca za oskarja Liam Neeson in Lesley Manville.

Romantično dramo sta režirala
Lisa Barros D’Sa in Glenn Leyburn, scenarij pa je napisal Owen McCafferty. Gre za zgodbo o ljubezni, preživetju in epskih vprašanjih, ki jih življenje zastavlja vsakemu od nas.

O ZGODBI:

Joan (Lesley Manville) in Tom (Liam Neeson) sta poročena več let. Njuno razmerje je lahkotno, saj sta skupaj celo življenje, njuna ljubezen pa globoka, kar se izraža tako z nežnostjo kot tudi s humorjem. Ko Joan diagnosticirajo raka na dojki, potek samega zdravljenja osvetli njun odnos, saj se soočata z izzivi, ki ju čakajo in možnostjo, kaj se jima bo zgodilo, če se njej kaj zgodi.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.