Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Morski pes ljudozerec

Maneater
grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 8.9.2022, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Justin Lee
Režija: Justtin Lee
200 zob. Nič možnosti.


Nov film MORSKI PES LJUDOŽEREC v kina prihaja v začetku jeseni. Scenarij je napisal Justin Lee, ki je film tudi režiral.
V filmu spremljamo Jessie (igra jo Nicky Whelan), ki jo prijatelji prepričajo, da kljub razdrti poroki vseeno izkoristi že plačano poročno potovanje na idilični otok. Na potovanju se ji pridružijo prijatelji Harlan (igra ga Trace Adkins), Will (igra ga Shane West), Sunny, Emma, Ty in Brianna.

Še preden družba prispe na otok, v temnih globinah oceana, nič hudega sluteči potapljač in hči lokalnega ribiča Harlana, doživita usodno srečanje z ljudožercem. Harlana smrt hčerke zlomi, v njemu pa se zbudi močna želja po maščevanju.
Medtem se Jessie in njeni prijatelji srečajo s kapitanom Wallyjem in njegovo ženo Beth, ki bosta njihova gostitelja. Wally jih naslednji dan z ladjo odpelje na oddaljen otok, ki je odmaknjen od običajnih turističnih poti. Na otoku si postavijo tabor in če bi karkoli potrebovali, je kapitan Wally le klic stran.
Wally in Beth ostaneta na čolnu, ko Wallyju v vodo pade prenosna radijska postaja. Za njo skoči v vodo, da bi jo pobral. Beth, ki je na čolnu, v vodi zagleda temno obliko, zato Wallyju zakriči, naj se hitro vrne na čoln. Za njim skoči v vodo, da bi ga rešila, vendar tudi sama postane žrtev ljudožerca.
Naslednje jutro se Emma in Ty izmuzneta iz tabora. Njuna spogledljiva igra se kmalu sprevrže v smrtonosno, ko ju napade morski pes. Emmi ni več pomoči, Ty pa je po napadu nezavesten in njegovo telo naplavi na obalo. Jessie se zbudi in med valovi zagleda Wallyjevo radijsko postajo, zato se Will ponudi, da preveri, če je vse v redu z njima. Sunny in Jessie se odpravita poiskati Emmo in Tyja. Brianna pa se odloči še malo spati.
Sunny in Jessie kmalu najdeta neodzivnega Tyja. Jessie, ki je študentka medicine poskuša oživiti Tyja in pošlje Sunny po pomoč. Sunny se vrne na čoln, kjer Brianni pove, kaj se je zgodilo. Willa vrže iz splava, ko se vrača na čoln in Brianna, ki je dobra plavalka, skoči za njim privezana na vrv. Sunny povleče za vrv, da bi ju rešila, ampak tudi njo povleče v morje. Willu se uspe rešiti, ampak je hudo poškodovan. Jessie obupano prosi za pomoč po radijski postaji, njen klic pa prestreže Harlan. Ko prispe na otok in pokliče na pomoč obalno stražo, je za Willa prepozno.
Jessie in Harlan združita moči in se lotita lova na morskega psa ljudožerca. Jessie gre v vodo in spelje morskega psa proti Harlanu, ki izprazni svojo puško, ko ga hoče ubiti.
Jessie je zaradi dogodkov izredno pretresena, zato se Harlan ponudi, da ji bo spekel borovničeve palačinke, ki jih je njegova hči oboževala.
Harlan postane lokalni junak. Do njega pristopi professor Hoffman in moški iz majhnega letovišča po imenu Peter, ki je bil priča nenavadnim napadom v zadnjih mesecih, ki so povzročili velik padec turizma in posledično njegovega posla. Bojijo se, da gre še za enega ljudožerca, zato se s Harlanom odločita, da ga najdeta.


Komentarji

9.9. 2022 ob 21:46

V 40-ih letih sem videl kar nekaj slabih filmov tudi nekaj obupnih..v zadnjih dveh letih pa sem videl vec slabih filmov kot v prejsnjih 38-ih letih..res je da je bilo ponavadi ali igra zanic, ali produkcija, ali scenarij..ampak ta film, Morski pes ljudožerec, je pa pika na i. Dejansko ne vem kaj je slabše, igra, rezija in produkcija, scenarij in dialogi ali pa CGI! Osnovnošolski filmski krožek naredi boljši film kot je pa ta "skropucalo"..stran vrženih 1h20min

— Filmofil
11.9. 2022 ob 0:38

Ne vem ampak bolj brezveznega slabo narejenega filma že dolgo nisem videl kot je ta !!!
Prevec racunalnisko narejen in se vidi kot bi ga nekdo doma naredil 5 leten otrok!!!!

— Branko
16.9. 2022 ob 18:03

Odsvetujem vsem, proč vržen denar!
Dejan

— Dejan
2.10. 2022 ob 21:31

Film ima na IMDB oceno 3,1. Sočustvujem z vsemi, ki so si ga pomotoma ogledali.

— Shark

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.