Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Vesela pošastna družina 2

Monster Family 2
animirani
Sinhronizirano
Leto: 2020
Jezik: slovenščina
Scenarij: David Safier
Režija: Holger Tappe

Nadaljevaje velike animirane uspešnice iz leta 2017 "MOJA POŠASTNA DRUŽINA" je priredba istoimenske knjižne uspešnice avtorja Davida Safierja, ki je prevedena v 18 jezikov in prodajana v več kot 40 državah. 

Da bi rešili Babo Yago in Renfielda iz rok lovcov na pošasti, se družina Wishbone ponovno spremeni v nepremagljivega vampirja, Frankensteinovo pošast, mumijo in volkodlaka. Naša Pošastna družina v družbi svojih treh hišnih ljubljenčkov tako ponovno prepotuje svet, da bi rešili svoje prijatelje, sklenili nova poznanstva in končno spoznali, da nihče ni popoln - ter da prav vsak, tudi tisti, ki so drugačno, lahko najdejo srečo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.